Filtrere på type
Filtrere på skadedyr

Få bort maur - populære metoder

Hva er egentlig den beste metoden for å få bort maur: Granulat, spray, maurboks, middel for utvanning eller pulver? Det korte svaret er at alt avhenger av situasjonen, men at det er fullt mulig å få mauren ut i naturen der de hører hjemme. Les mer for å få et fullstendig svar.
Les mer

Mest sett


Tidligere innlegg

Sikker fjerning av flått

Det finnes mange husråd for hvordan du fjerner flått, men dessverre kan de gjøre mer skade en nytte og føre til alvorlige sykdommer. Vi viser deg hvordan du enkelt og sikkert fjerner flåtten.
Les mer

Nyhet: Goodnature A24 en suksess i Norge

Den smarte og prisbelønte Goodnature® A24 er på sterk fremmarsj i Norge! Bygget for tøffe forhold, giftfri og helautomatisk, med andre ord den enkle og langsiktige måten å bekjempe rotter og mus på.
Les mer

Slik flytter du en huggorm sikkert

Er du usikker på om du får drepe en hoggorm eller hvordan man sikkert flytter ormen? Vi hjelper deg å finne ut hva som gjelder.
Les mer

Topp 5 tips for best resultat med sølvkrefeller

Du har kanskje kommet frem til at sølvkrefeller er en smart måte å bli kvitt sølvkre. Det er helt rett! Her gir vi våre beste tips om hvordan du bruker sølvkrefeller for å oppnå best mulig resultat.
Les mer

Rottebekjemping - alt du trenger å vite

Rotter lever side ved side med oss mennesker, hvor de sprer smitte og ødelegger eiendom. Rottebekjemping innebærer å fjerne rotter fra miljøer hvor de gjør skade, i alt fra næringsmiddelhåndtering til våre hjem. Vi går igjennom alt om moderne bekjempelse av rotter og hva du selv kan gjøre.​
Les mer

Test av Victor® Multi-Kill: Avansert musefelle

Victor® Multi-Kill Electronic er sannsynligvis den mest avanserte musefellen på det internasjonale markedet: Garantert 100 % dødelighet og med en fangstbeholder for 10 mus. Vi har kikket nærmere på maskinen, fra den diskrete utsiden til den effektive innsiden.
Les mer

Giftfri bekjemping av rotter og mus med Goodnature A24

Stadig flere rotte- og musegifter blir forbudt for privat bruk, samtidig som de reguleres strengere for profesjonelle brukere. Hva finnes da igjen å velge når du trenger å bli kvitt mus? Heldigvis står nye, smarte og fremfor alt miljøvennlige løsninger parat til å løse problemet, og blant de aller beste: Goodnature A24.
Les mer

Møllmiddel - fra møllkuler til feromonfeller

Møllmiddel eller møllkuler, hva er best, hvor finner jeg dem og hva finnes i dem? Vi går igjennom ulike typer effektiv bekjemping av møll, fra før i tiden til alternativene man har i dag når en vil bli kvitt møll.
Les mer

Slik fjerner du vepsebol - nå er den beste tiden!

Fjerner du vepsebol i tide er det en lett match. Ikke vent til bolet er stort som en badeball, med opptil 5000 veps som er parat til å forsvare bolet sitt. Vi forteller om når det er på tide å fjerne vepsebolet, når på døgnet det passer best og hvordan du tar bolet ned i praksis.
Les mer

Sneglegift - alt du trenger å vite

Mange er desperate i sin kamp mot mordersnegler - antallet gifter mot mordersnegler understreker nettopp dette. Vi går igjennom de vanligste giftene, fra de tidligere men i dag forbudte sneglegiftene, til dagens KRAV-merkede og biologiske alternativer.
Les mer

Test av Ugle med bevegelig hode: Skremmer bort fuglene

Uglen er et fryktet rovdyr av både fugler og gnagere. En fugleskremmer i form av en ugle burde i teorien skremme bort så og si alle fugler - men gjør den det? Vil fuglene venne seg til uglen? Og når er beste tiden å sette opp uglen?
Les mer

Myggmaskiner - vanlige spørsmål (FAQ)

Vet du når det er på tide å sette ut myggmaskinen din for best effekt på myggbestanden? Eller, hvor er det lurest å plassere myggmaskinen der den blir best synlig for myggen? Dette er bare noen av alle spørsmålene om myggmaskiner vi gir svar på i innlegget.
Les mer

Test av AMT100 myggefelle

På papiret har AMT 100 all rett til å stå på enhver hustomt som trenger utrydding av mygg. Den er utviklet for skandinaviske forhold, er tilpasset en normalstor hustomt og har i tillegg en helt overkommelig pris. Vi ville se om produktet holdt hva det lovet, og om det gjorde jobben!
Les mer

Se forskjell på buorm og hoggorm

Har du en farlig giftslange på tomten eller bare en vanlig og ufarlig buorm? Vi lister de 10 enkleste måtene å se forskjell på slangene.
Les mer

Rådyr: Den ultimate guiden

Rådyr tar seg freidig inn i boligområder og hager i jakten på mat. Lett tilgjengelige skudd står høyt på rådyrenes meny, og ofte klarer ikke utsatte planter å gjeninnhente seg igjen. Vi viser deg hvordan du kan holde rådyrene borte fra hagen din.
Les mer
Copyright © 2023 Stick AB
To top