Filtrere på type
Filtrere på skadedyr

Tetting av hus mot mus

En helt tett bygning gjør at du slipper problemer med mus helt og holdent. Dessverre er ikke engang det nybygde moderne huset tett nok til å holde mus ute. Vi går gjennom hvordan du kan tette huset med nye, smarte materialer og dermed holde musa ute der de hører hjemme.
Les mer

Mest sett


Tidligere innlegg

Mus i innertaket – slik tetter du

Hører du krafsing i taket, eller har du funnet spor i huset som tyder på at et dyr har flyttet inn i innertaket? Det skjedde en av våre medarbeidere, som forteller om når mus flyttet inn i taket og hvordan problemet ble løst.
Les mer

Problemer med skjeggkre?

Skjeggkre er et stort problem i Norge, så pass stort at problemet blitt en prioritet før både huseier og forsikringsselskap. Skjeggkre sprer seg raskt gjennom landet men heldigvis finnes botemiddel.
Les mer

Slik ser du om det er rotter eller mus på besøk

For å kunne bekjempe på riktig måte, er det viktig å vite om det er mus eller rotter du har på besøk. Vi viser de enkleste måtene å finne ut om det er rotter eller mus på. Det finnes forskjeller i spor som tydelig viser hvilken gnager det dreier seg om.
Les mer

Bekjempe mus - slik gjør du

Mus kontaminerer matvarer og kan bite istykker elektriske ledninger som starter kortslutninger/branner. Å bekjempe mus innebærer å fjerne mus fra miljøer hvor de gjør skade, fremfor alt i våre hjem og i næringsmiddelhåndteringen. Vi går igjennom fra A til Å hvordan mus bekjempes.
Les mer

Sølvkre i senga? Her er løsningen

Det hender at skadedyr som sølvkre eller skjeggkre er frekke nok til å dukke opp i senga. De fleste opplever det som et inngrep i det mest private og fryktelig ubehagelig. Vi viser hvorfor sølvkre/skjeggkre (heretter referert til som sølvkre for enkelhets skyld) oppsøker senga og hvordan du raskt og enkelt kan kvitte deg med dem.
Les mer

Slik fungerer elektriske musefeller

Elektriske musefeller har de siste årene blitt mer og mer populære, og i mange tilfeller har de overtatt etter de gamle trofaste slagfellene. Elektrisk musefelle høres jo moderne og praktisk ut, men hvordan fungerer de rent teknisk og praktisk, og hva er fordelene?
Les mer

Er sølvkre farlige?

Mange lurer på om sølvkre er noe å bekymre seg for. Kan sølvkre bite, stikke, spre smitte eller fremkalle allergier? Det er noen av spørsmålene om sølvkre som vi kan svare på.
Les mer

Myggfanger best-i-test 2023

Idyllisk sommer eller myggplage? Myggfangere blir ofte presentert som løsningen på myggproblemet og beskrives med ord som «effektive», «kraftige» eller til og med «utryddende». Er de løsningen, og hvis de er det, hvilken myggfanger er best på markedet akkurat nå?
Les mer

Rødsederolje i stor laboratorietest

Ifølge studier skal rødsederolje motvirke skadedyr, men hvordan? Vi klarlegger dette, og tester også fem ledende rødsederoljer på markedet, for å finne ut hvilke som er best. Se hvordan det gikk i vårt test av rødsederoljer!
Les mer

Nyhet: Nye Multi-Kill for flerfangst

I veldig lang tid har det kun eksistert en elektrisk musefelle for flerfangst: Victor Multi-Kill. Nå har det endelig kommet en utfordrer: TheVault Multi X (Multi-Kill). Vi har prøvd nye Multi X, og vi kan konstatere at det er et stort i utviklingen.
Les mer

Gode tips til våndfeller

Hvis du har fått en enkelt vånd på besøk, kan det iblant være mulig å skremme den bort med duftmiddel, katt eller robotgressklipper. Dessverre hjelper det ikke hvis vånden allerede har klart å etablere revir. Da trengs våndfeller for å drive våndene på flukt. Vi viser hvordan du oppnår best resultat med våndfellene dine.
Les mer

Slik fungerer rødseder

Rødt sedertre var frem til 50-tallet det vanligste bekjempingsmiddelet mot skadedyr i USA. Deretter tok gifter eller mer raffinerte produkter over. De siste årene har rødseder igjen blitt svært populært, siden "snille" bekjempingsalternativer etterspørres. Men hvordan fungerer det?
Les mer

Sølvkre på kjøkkenet

Sølvkre dukker ofte opp på kjøkken og i baderom. Finner du dem andre steder, kan det tyde på en fuktskade. Vil du vite mer om dette merkelige insektet og hvordan du ved hjelp av riktig type rengjøring og sølvkrefeller kan slippe det?
Les mer

Rotter i avløpet – dette kan du gjøre

Kundene våre kontakter oss ofte om problemer med rotter som kommer inn via avløpsrør – et ganske vanlig problem. Her kommer noen tips til hva du kan gjøre for å hindre at rottene tar seg opp via avløpsrøret. Vi går også gjennom hvem som formelt er ansvarlig for å løse rotteproblemer.
Les mer
Copyright © 2024 Stick AB
To top