Filtrere på type
Filtrere på skadedyr

Bekjempe mus - slik gjør du

Mus kontaminerer matvarer og kan bite istykker elektriske ledninger som starter kortslutninger/branner. Å bekjempe mus innebærer å fjerne mus fra miljøer hvor de gjør skade, fremfor alt i våre hjem og i næringsmiddelhåndteringen. Vi går igjennom fra A til Å hvordan mus bekjempes.
Les mer

Mest sett


Tidligere innlegg

Nyhet: Nye Multi-Kill for flerfangst

I veldig lang tid har det kun eksistert en elektrisk musefelle for flerfangst: Victor Multi-Kill. Nå har det endelig kommet en utfordrer: TheVault Multi X (Multi-Kill). Vi har prøvd nye Multi X, og vi kan konstatere at det er et stort i utviklingen.
Les mer

Er sølvkre farlige?

Mange lurer på om sølvkre er noe å bekymre seg for. Kan sølvkre bite, stikke, spre smitte eller fremkalle allergier? Det er noen av spørsmålene om sølvkre som vi kan svare på.
Les mer

Rødsederolje i stor laboratorietest

Ifølge studier skal rødsederolje motvirke skadedyr, men hvordan? Vi klarlegger dette, og tester også fem ledende rødsederoljer på markedet, for å finne ut hvilke som er best. Se hvordan det gikk i vårt test av rødsederoljer!
Les mer

Gode tips til våndfeller

Hvis du har fått en enkelt vånd på besøk, kan det iblant være mulig å skremme den bort med duftmiddel, katt eller robotgressklipper. Dessverre hjelper det ikke hvis vånden allerede har klart å etablere revir. Da trengs våndfeller for å drive våndene på flukt. Vi viser hvordan du oppnår best resultat med våndfellene dine.
Les mer

Slik fungerer rødseder

Rødt sedertre var frem til 50-tallet det vanligste bekjempingsmiddelet mot skadedyr i USA. Deretter tok gifter eller mer raffinerte produkter over. De siste årene har rødseder igjen blitt svært populært, siden "snille" bekjempingsalternativer etterspørres. Men hvordan fungerer det?
Les mer

Sølvkre på kjøkkenet

Sølvkre dukker ofte opp på kjøkken og i baderom. Finner du dem andre steder, kan det tyde på en fuktskade. Vil du vite mer om dette merkelige insektet og hvordan du ved hjelp av riktig type rengjøring og sølvkrefeller kan slippe det?
Les mer

Rotter i avløpet – dette kan du gjøre

Kundene våre kontakter oss ofte om problemer med rotter som kommer inn via avløpsrør – et ganske vanlig problem. Her kommer noen tips til hva du kan gjøre for å hindre at rottene tar seg opp via avløpsrøret. Vi går også gjennom hvem som formelt er ansvarlig for å løse rotteproblemer.
Les mer

Sanering av veggedyr – slik gjør man

På 30-tallet hadde så og si alle leilighetene i Oslo problemer med veggedyr. Etter det har man gjort en fremgangsrik sanering med DDT(!) slik at veggedyrene forsvant i nærmere 20 år. Nå er de dessverre på fremmarsj igjen. Vi viser hvordan man sanerer veggedyr i, og du får også en liste over ting du skal gjøre hvis du blir angrepet av veggedyr.
Les mer

Klesmøllens gjemmesteder

Har du fått problemer med klesmøll og lurer på hvor de kommer fra? Vi går gjennom hvor møllen gjemmer seg i naturen, hvordan de kommer inn i huset og hvor de i så fall gjemmer seg. Når du kan møllens alle gjemmesteder, blir det lettere å bli kvitt dem.
Les mer

Veggedyr – vanlige spørsmål (FAQ)

Kan jeg bli smittet av veggedyr fra venner som har det? Er bitt fra veggedyr farlige? Her har vi samlet gode spørsmål fra kundene våre og svarer på de vanligste spørsmålene.
Les mer

4 trinn for å bli kvitt stokkmaur

Vanlig sukkermaur (svart jordmaur) er som regel en enkel match å bekjempe. Men hva gjør du dersom du i stedet rammes av den tre ganger så store stokkmauren, som kan gjøre skikkelig skade på huset ditt?
Les mer

Klesmøllfelle - 5 tips for riktig plassering

Klesmøllfeller er en smart måte for å forebygge eller fjerne møll. En god feromonbasert felle lar deg fjerne klesmøll uten verken gift eller ubehagelig lukt. Men hvordan bruke og plasserer klesmøllfella for best resultat?
Les mer

Test av Mottlock®: Populær møllfelle

Mottlock er den mest populære og mest solgte møllfella i både våre egne og forhandlerne våre sine butikker. Dette til tross for at den er vesentlig dyrere enn mange enklere feller. Er Mottlock-fellen så bra som kundene ser ut til å synes, og i så fall hvorfor?
Les mer

Slik forebygger du veggedyr – praktiske råd

Veggedyr får som oftest når du har vært på reise. En sanering av veggedyr kan ta veldig lang tid, og av og til løser det ikke problemer samt at kostnaden kan bli nærmere 100 000 kr. Derfor bør du gjøre det du kan for å slippe dem. Vi går gjennom de viktigste forebyggende rådene mot veggedyr.
Les mer
Copyright © 2022 Stick AB
To top