Filtrere på type
Filtrere på skadedyr

Møllmiddel - fra møllkuler til feromonfeller

Møllmiddel eller møllkuler, hva er best, hvor finner jeg dem og hva finnes i dem? Vi går igjennom ulike typer effektiv bekjemping av møll, fra før i tiden til alternativene man har i dag når en vil bli kvitt møll.
Les mer

Mest sett

Test av Amplecta AMT100

|

Se forskjell på buorm og hoggorm

|

Nemaslug: Mikrobiologi mot mordersnegler

|

Giftfri bekjemping av skadedyr

|

Tidligere innlegg

Slik fjerner du vepsebol - nå er den beste tiden!

Fjerner du vepsebol i tide er det en lett match. Ikke vent til bolet er stort som en badeball, med opptil 5000 veps som er parat til å forsvare bolet sitt. Vi forteller om når det er på tide å fjerne vepsebolet, når på døgnet det passer best og hvordan du tar bolet ned i praksis.
Les mer

Sneglegift - alt du trenger å vite

Mange er desperate i sin kamp mot mordersnegler - antallet gifter mot mordersnegler understreker nettopp dette. Vi går igjennom de vanligste giftene, fra de tidligere men i dag forbudte sneglegiftene, til dagens KRAV-merkede og biologiske alternativer.
Les mer

Test av Ugle med bevegelig hode: Skremmer bort fuglene

Uglen er et fryktet rovdyr av både fugler og gnagere. En fugleskremmer i form av en ugle burde i teorien skremme bort så og si alle fugler - men gjør den det? Vil fuglene venne seg til uglen? Og når er beste tiden å sette opp uglen?
Les mer

Myggmaskiner - vanlige spørsmål (FAQ)

Vet du når det er på tide å sette ut myggmaskinen din for best effekt på myggbestanden? Eller, hvor er det lurest å plassere myggmaskinen der den blir best synlig for myggen? Dette er bare noen av alle spørsmålene om myggmaskiner vi gir svar på i innlegget.
Les mer

Test av Amplecta AMT100

På papiret har AMT 100 all rett til å stå på enhver hustomt som trenger utrydding av mygg. Den er utviklet for skandinaviske forhold, er tilpasset en normalstor hustomt og har i tillegg en helt overkommelig pris. Vi ville se om produktet holdt hva det lovet, og om det gjorde jobben!
Les mer

Se forskjell på buorm og hoggorm

Har du en farlig giftslange på tomten eller bare en vanlig og ufarlig buorm? Vi lister de 10 enkleste måtene å se forskjell på slangene.
Les mer

Rådyr: Den ultimate guiden

Rådyr tar seg freidig inn i boligområder og hager i jakten på mat. Lett tilgjengelige skudd står høyt på rådyrenes meny, og ofte klarer ikke utsatte planter å gjeninnhente seg igjen. Vi viser deg hvordan du kan holde rådyrene borte fra hagen din.
Les mer

Muldvarp: Den ultimate guiden

Det begynner med noen få hull på plenen. Deretter kan muldvarpen fullt og helt overta stedet. En eneste muldvarps gangsystem kan strekke seg over 1000 m2, og muldvarpen graver 100 meter per døgn. Guiden om muldvarp viser deg hvordan du effektivt bekjemper muldvarpene.
Les mer

Fruktfluer: Den ultimate guiden

Fruktfluer, eller bananfluer som de også kalles, øker eksplosjonsartet ved visse tider på året og svermer rundt frukten du har hjemme. Hunnene legger ca 500 egg i frukt, og disse blir til nye fluer på drøyt en uke. Ikke så lekkert! Vi viser deg hvordan kan du slippe fruktfluene.
Les mer

Fluer: Den ultimate guiden

Fluer i maten, fluer i taket, flueskitt i vinduer. Mange irriterer seg på fluene som invaderer våre hjem om sommeren. Det blir ikke bedre av at fluer også er den vanligste årsaken til matforgiftninger på våre uteserveringer. Vår guide lærer deg mer om fluer, og viser deg hva du kan gjøre for å slippe dem.
Les mer

Veps: Den ultimate guiden

Veps i glasset, på maten og i verste fall et stikk. Mange vil vite hvordan man kan slippe plagsomme, og ofte aggressive, vepser for å få nyte sommeren. Guiden viser hvordan du unngår vepsestikk, fjerner nærliggende vepsebol og hvordan du bekjemper veps hvis det blir nødvendig.
Les mer

Melbiller: Den ultimate guiden

Melbiller kommer i ulike farger og størrelser. Noe de har til felles er at de kan gjøre hele innholdet i matskapet uspiselig. Vi går igjennom hvordan du får melbiller, hvordan du kjenner igjen dem, og selvsagt hvordan du enklest mulig blir kvitt dem.​
Les mer

Edderkopper: Den ultimate guiden

Våre norske edderkopper er ufarlige. I tillegg er edderkopper såkalte nyttedyr, som faktisk holder rent og motvirker flere typer skadedyr. Imidlertid er det også slik at mange mennesker har en så og si medfødt redsel for edderkopper, som iblant kan være svært sterk. Som regel vil man gjerne holde iallefall hjemmet fritt for edderkopper - vi viser deg hvordan.
Les mer

Hoggorm: Den ultimate guiden

I den norske naturen finnes det bare noe få dyr som kan være farlige eller til og med dødelige for oss mennesker - hoggormen er en av dem. For barn og husdyr er hoggormbitt ekstra farlige. Vi går igjennom alt fra regler som beskytter hoggormer, til hva du kan gjøre for å slippe dem og redusere risikoen for å bli bitt.
Les mer
Copyright © 2019 Stick AB
To top