Filtrere på type
Filtrere på skadedyr

Kakerlakk: Den ultimate guiden

Kakerlakker er en av verdens eldste insekter, og en av de tøffeste å ta livet av. Ifølge visse er kakerlakker en av de få organismene som vil kunne overleve en global kjernevåpenkatastrofe. Kakerlakken er fremdeles ikke så vanlig i Norge, men den er på fremmarsj. Heldigvis er det mulig å bekjempe kakerlakkene - vi viser deg hvordan.
Les mer

Mest sett


Tidligere innlegg

Vånd: Den ultimate guiden

Begynner det å dukke opp mystiske hull på plenen? Det kan være vånd (jordrotte) som holder på å bygge sitt territorium. Denne våndguiden hjelper deg å finne ut om det er vånd du har problem med. Deretter vil vi selvsagt vise deg hvordan du går frem for å drive våndene på flukt.
Les mer

Rotter: Den ultimate guiden

Rotter trives utmerket i miljøene vi mennesker ha skapt. Det finnes godt om mat i avfallet vårt, og avløpsrør og unnagjemte plasser i og rundt hus gir god beskyttelse og bosted. Rottene forøker seg raskt, en eneste hunn kan føde 100 rotteunger i løpet av et år. Vår guide viser deg hvordan du raskt kan bli kvitt rottene.
Les mer

Mygg: Den ultimate guiden

Mygg er for mange en av sommerens verste plager. Det finnes imidlertid en hel del du kan gjøre for å slippe dem. Vi har samlet alt du trenger å vite om mygg. Guiden om mygg går igjennom alt fra hvem myggen angriper, ulike typer mygg og selvsagt hvordan du slipper myggplagen.
Les mer

Mordersnegl: Den ultimate guiden

Mordersnegler (også kalt brunsnegler) er et mareritt for alle med hage. Vi har samlet alt du trenger å vite om mordersnegler. Guiden om mordersnegl går igjennom alt fra hvordan du kjenner igjen sneglenes egg, til hvordan du bør håndtere komposten og selvsagt hvordan du bekjemper sneglene.
Les mer

Mus: Den ultimate guiden

Mus leter seg ofte inn i hus og hytter i vinterhalvåret, i jakten på føde og varme. Resultatet er i beste fall litt museskitt å vaske bort. Men mus kan også gjør materielle skader som f.eks. å bite på elektriske ledninger, som i verste fall kan føre til brann! Vår guide om mus går igjennom alt fra hvordan du hindrer mus fra å komme seg inn, til hvordan du langsiktig bekjemper mus.
Les mer

Veggedyr: Den ultimate guiden

Veggedyr er et stort problem i en rekke land. Dessverre har de etterhvert blitt vanligere også i Norge. De er vanskelige å bli kvitt, de fører både til kløende bitt, enormt stress og søvnproblemer som en naturlig følge. Vi viser deg hvordan du kan beskytte deg mot veggedyr, og hvordan en sanering utføres.
Les mer

Sølvkre: Den ultimate guiden

Er sølvkre en nattlig renholdsarbeider eller en ekkel indikator på dårlig hygiene? Vi har samlet alt du trenger å vite om sølvkre og skjeggkre. Guiden om sølvkre går igjennom alt fra ulike typer sølvkre til hvordan du kan bekjempe og gjøre rent for å bli kvitt sølvkre.
Les mer

Maur: Den ultimate guiden

Maur kan bygge ganger i huset ditt, så de fleste vil ikke dele hjemmet sitt med dem. Vi har samlet alt du trenger å vite om maur. Guiden om maur går igjennom alt fra ulike typer maur, hvorfor de kommer inn i hus, hvordan du finner maurtua og selvsagt hvordan du bekjemper maur.
Les mer

Møll: Den ultimate guiden

Klesmøll eller pelsmøll i garderoben oppdager man som regel når man tar ut et plagg og finner mystiske hull. Vi har samlet alt du trenger å vite om møll. Guiden dekker alt fra møllarver til voksen møll, hvordan du kan se om det er møll som har laget hull og selvsagt hvordan du bekjemper møll.
Les mer

Giftfri bekjemping av skadedyr

Giftfri bekjemping av skadedyr blir stadig viktigere for nordmenn. For å beskytte miljø, barn og husdyr. Men kan man virkelig bli kvitt møll, maur, mordersnegler og andre skadedyr uten å bruke giftige kjemikalier? Og er det like effektivt?
Les mer
Copyright © 2023 Stick AB
To top