Filtrere på type
Filtrere på skadedyr

Rotter i avløpet – dette kan du gjøre

Kundene våre kontakter oss ofte om problemer med rotter som kommer inn via avløpsrør – et ganske vanlig problem. Her kommer noen tips til hva du kan gjøre for å hindre at rottene tar seg opp via avløpsrøret. Vi går også gjennom hvem som formelt er ansvarlig for å løse rotteproblemer.
Les mer

Mest sett


Tidligere innlegg

Sanering av veggedyr – slik gjør man

På 30-tallet hadde så og si alle leilighetene i Oslo problemer med veggedyr. Etter det har man gjort en fremgangsrik sanering med DDT(!) slik at veggedyrene forsvant i nærmere 20 år. Nå er de dessverre på fremmarsj igjen. Vi viser hvordan man sanerer veggedyr i, og du får også en liste over ting du skal gjøre hvis du blir angrepet av veggedyr.
Les mer

Klesmøllens gjemmesteder

Har du fått problemer med klesmøll og lurer på hvor de kommer fra? Vi går gjennom hvor møllen gjemmer seg i naturen, hvordan de kommer inn i huset og hvor de i så fall gjemmer seg. Når du kan møllens alle gjemmesteder, blir det lettere å bli kvitt dem.
Les mer

Veggedyr – vanlige spørsmål (FAQ)

Kan jeg bli smittet av veggedyr fra venner som har det? Er bitt fra veggedyr farlige? Her har vi samlet gode spørsmål fra kundene våre og svarer på de vanligste spørsmålene.
Les mer

4 trinn for å bli kvitt stokkmaur

Vanlig sukkermaur (svart jordmaur) er som regel en enkel match å bekjempe. Men hva gjør du dersom du i stedet rammes av den tre ganger så store stokkmauren, som kan gjøre skikkelig skade på huset ditt?
Les mer

Klesmøllfelle - 5 tips for riktig plassering

Klesmøllfeller er en smart måte for å forebygge eller fjerne møll. En god feromonbasert felle lar deg fjerne klesmøll uten verken gift eller ubehagelig lukt. Men hvordan bruke og plasserer klesmøllfella for best resultat?
Les mer

Test av Mottlock®: Populær møllfelle

Mottlock er den mest populære og mest solgte møllfella i både våre egne og forhandlerne våre sine butikker. Dette til tross for at den er vesentlig dyrere enn mange enklere feller. Er Mottlock-fellen så bra som kundene ser ut til å synes, og i så fall hvorfor?
Les mer

Slik forebygger du veggedyr – praktiske råd

Veggedyr får som oftest når du har vært på reise. En sanering av veggedyr kan ta veldig lang tid, og av og til løser det ikke problemer samt at kostnaden kan bli nærmere 100 000 kr. Derfor bør du gjøre det du kan for å slippe dem. Vi går gjennom de viktigste forebyggende rådene mot veggedyr.
Les mer

Kan man bruke ultralyd mot mus?

Virker museskremmere med ultralyd for å skremme bort de små gnagerne, er det mange som spør. Vi går gjennom fakta, forskning og erfaringer fra forbrukere og profesjonelle bekjempere for å se hva som egentlig er sant eller falskt når det gjelder mus og ultralyd.
Les mer

Forskjell på sølvkre og skjeggkre og hvordan du bekjemper dem?

Sølvkre eller skjeggkre; Hvilken skade de gjør og hvor du finner dem, avhenger av hvilken type du er utsatt for. Vi skal også gjennomgå hvordan ser du forskjell på dem og hvordan du bekjemper begge artene på en effektiv og praktisk måte. 
Les mer

Maurgift - enkleste måten å slippe maur

Mange drømmer om å få slippe den årlige maurinvasjonen av hjem og uteplasser. Dagens maurgifter gir deg alle muligheter til å oppfylle drømmen. Det gjelder bare å vite hva som er hva, slik at du slipper unødvendig giftige stoffer eller miljøpåvirkninger.
Les mer

Rødsederolje - vanlige spørsmål (FAQ)

Finner jeg rødsederolje på apoteket eller i matbutikken? Skal ikke rødsederolje være rød? Vi har samlet mange gode spørsmål vi har fått gjennom årene fra våre kunder. Nå kan du ta en kikk på svarene og lære deg alt om rødsederolje!
Les mer

Hvordan ser veggedyr ut?

Mange av oss er livredde for å få veggedyr inn i hjemmet. Og med all rett! Veggedyr er veldig vanskelig å bekjempe og kan være en plage over lang tid. Vi viser deg fem måter å kjenne igjen veggedyr på slik at du ikke trenger å behøver du ikke bekymre deg unødvendig.
Les mer

Fungerer rødsedertreolje mot sølvkre?

Vi får ofte spørsmålet om rødsedertreolje og rødsedertre hjelper mot sølvkre, og om det faktisk dreper dem. Mange vil også vite hvor mye olje man skal bruke. Her svarer vi på disse spørsmålene og gir deg en tommelfingerregel for dosering.
Les mer

Gin Tonic mot mygg

Hjelper den populære drikken Gin and Tonic (GT) virkelig mot mygg og i så fall hvordan? Vi går inn i kjemien og finner ut hvordan det fungerer. Vi kan avsløre at det ikke er gin, men selve tonicvannet som gir drikken de unike egenskapene.
Les mer

Få bort maur - populære metoder

Hva er egentlig den beste metoden for å få bort maur: Granulat, spray, maurboks, middel for utvanning eller pulver? Det korte svaret er at alt avhenger av situasjonen, men at det er fullt mulig å få mauren ut i naturen der de hører hjemme. Les mer for å få et fullstendig svar.
Les mer
Copyright © 2023 Stick AB
To top