Thermacell™ MR300 myggjager - sort

Portabel myggfri sone på ca 20 m2 med et luktfritt myggmiddel
Thermacell™ MR300 myggjager - sort
kr 379
Kjøp
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Ikke tilgjengelig
Produktinfo
Dokumenter
Pakking

Thermacell MR300 er:

 • Ekstremt effektivt, portabelt og brukervennlig utendørsprodukt
 • Lydløs og perfekt for uteplasser, camping, jakt, fiske m.m.
 • Du slipper myggmiddel på huden din.

Slik fungere det

Thermacell® myggjager MR300 skaper en myggfri sone på ca 20 m2 ved å spre et luktfritt myggmiddel. Bruksområdet er ubegrenset, den passer perfekt å ha ved uteplassen, eller f.eks. på telttur, fisketur eller vandring.  

Den er liten og praktisk, samt diskret og enkel å pakke ned og ta med seg for bruk i ulike situasjoner. Hylster fås som tilbehør, og gjør at du enkelt kan feste den i f.eks. ryggsekken på fisketur, fjellvandring eller lignende.

Slik gjør du:

 1. Sett inn gasspatron
 2. Før inn myggmiddelmatten
 3. Slå på med gassknappen
 4. Når den blå myggmiddelmatten har blitt hvit, byttes den ut
 5. Hvis maskinen ikke er på eller gassen har tatt slutt, finnes det ikke noe synlig lys/glød i det gjennomsiktige hullet på produktets overside

​Sikkerhet ved bruk: 

 • Matter med myggmiddel mot mygg, må ikke brukes der det er risiko for eksponering til vannmiljø.
 • Matter med myggmiddel skal kun brukes i spesifisert apparat. 
 • Thermacell myggjager er kun til utendørsbruk. Må ikke brukes innendørs, i telt eller i andre lukkede rom. Bruk på andre måter enn hva som er angitt kan forårsake høye konsentrasjoner som kan virke irriterende, sørg da for frisk luft og hvile.

Les alltid nøye igjennom sikkerhetsforskriftene på forpakningen før bruk.

  Oppbevares utilgjengelig for barn. Må ikke utsettes for varme, gnister, åpen ild eller varme overflater. Røyking forbudt. Lekkende gass brenner: Ikke forsøk å slokke brannen dersom ikke lekkasjen kan stoppes på en enkel måte. Fjern alle tenkbare antenningskilder dersom det kan gjøres på en sikker måte. Oppbevares på et godt ventilert sted. Innholdet leveres til godkjent avfallshåndteringsanlegg i samsvar med lokale, regionale eller nasjonale bestemmelser. 

  Les merVis mindre
  1 stk. Thermacell Portabel myggjager MR300, 1 stk. gasspatron, 3 stk. myggmiddelmatter. Refill myggmiddelmatter 120 timer eller 48 timer, samt hylster kan kjøpes som tilbehør.
  Relaterte produkter
  Copyright © 2024 Stick AB
  To top