Nitecore™ EMR06 myggbeskyttelse

Bærbar myggfri sone 20m2, batteridrevet med belteklips
Nitecore™ EMR06 myggbeskyttelse
kr 389
Nitecore™ EMR06 myggbeskyttelse Nitecore™ EMR06 myggbeskyttelse EMR06 myggbeskyttelse Nitecore™ EMR06 myggbeskyttelse Nitecore™ EMR06 ut på tur
Kjøp
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Ikke tilgjengelig
Produktinfo
Dokumenter
Pakking

Nitecore™ EMR06 myggbeskyttelse er:

  • Drevet av innebygd Li-ion batteri
  • Bærbar, lett og med MOLLE belteklips
  • Lydløst og perfekt for jakt, fiske, uteplass etc.

Slik fungerer Nitecore EMR06

Nitecore® myggbeskyttelse skaper en myggfri beskyttelsessone på ca 20m2 ved å spre luktfri myggmiddel. Bruksområde er ubegrenset, den er perfekt å ha på terrassen, eller for eksempel på camping, ut på tur eller ved fiske. MOLLE system belteklips gjør at du enkelt kan feste den til for eksempel beltet eller sekken på jakt, fisketur, fjelltur eller lignende.

EMR06 er regn-/vannbestandig (IPX5) og støtbestandig (tåler 1,5 meters fall). Den er liten, ultralett (kun 71g) og diskret. En fordel med at den dreves elektrisk er at du kan ta produktet med på flyet (andre produkter drevet av butangass kan ikke tas med på fly).

Driftstid ca. 3,5 timer.

Pakken inneholder: 1 stk EMR06, 1 stk USB-C ladekabel, 1 stk MOLLE systembrakett. MERK. myggmatter følger ikke med. Vanlige på markedet passer i produktet.

Slik bruker du Nitecore EMR06:

  1. Lad med USB-C-kabel. Ved lading indikeres dette med et blinkende grønt indikatorlys. Når ladingen er fullført, lyser indikatoren konstant grønt.
  2. Tips for å forlenge driftstiden (3,5 timer), bruk en powerbank. Hvis produktet brukes samtidig som det lades, vil indikatorlampen lyse blått.
  3. Sett inn myggavstøtende matte (vanlige myggmatter på markedet passer)
  4. Trykk kort og lenge på power-knappen for å starte produktet. Driften indikeres av en blå indikatorlampe som lyser. Det tar ca. 10 minutter til beskyttelsessonen er ferdig utviklet.
  5. Slå av ved å holde inne power-knappen, indikatorlampen vil slå seg av når produktet slås av.
  6. Når den blå myggmatten blir hvit, er det på tide å skifte den
  7. Dobbeltklikk på power-knappen for å sjekke ladenivået. Indikatorlampen blinker da, f.eks. 3 raske, pause, 5 raske som er 3,5V (maks ladning 4,2V).

Plassering: Produktet er mindre effektivt i sterk vind, så prøv å finne et skjermet sted. Plasser produktet mot vinden for best beskyttelse ettersom beskyttelsessonen skifter i vindens retning.

VIKTIG: Ikke dekk til produktet under bruk. Lad produktet hver 3. måned selv når den ikke er i bruk. Les fullstendige instruksjoner som følger med produktet før bruk.

Produktet er kun ment for voksne. Ikke la produktet være uten tilsyn når det er i bruk. Ikke berør den oppvarmede delen av produktet der myggmatten er plassert under eller umiddelbart etter bruk. Ikke senk produktet i vann.

Les merVis mindre
1 stk EMR06, 1 stk USB-C ladekabel, 1 stk MOLLE systembrakett. MERK. myggmatter følger ikke med.

 

Relaterte produkter
Copyright © 2024 Stick AB
To top