Nitecore™ EMR20 myggbeskyttelse

Bærbar myggfri sone 20m2, batteridrevet med belteklips
Nitecore™ EMR20 myggbeskyttelse
kr 579
Nitecore™ EMR20 myggbeskyttelse Nitecore™ EMR20 bak Nitecore™ EMR20 topp Nitecore™ EMR20 myggbeskyttelse Nitecore™ EMR20 ut på tur
Kjøp
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Ikke tilgjengelig
Produktinfo
Dokumenter
Pakking

Nitecore™ EMR20 myggbeskyttelse er:

 • Lang driftstid på 12 timer per lading
 • Drevet av innebygd Li-ion batteri
 • Lydløst og perfekt for jakt, fiske, uteplass etc.

Slik fungerer Nitecore EMR20

Nitecore® myggbeskyttelse skaper en myggfri beskyttelsessone på ca 20m2 ved å spre luktfri myggmiddel. Bruksområde er ubegrenset, det er perfekt å ha på terrassen, eller for eksempel på camping, ut på tur eller ved fiske. Smart avtagbar belteklips betyr at du enkelt kan feste EMR20 til beltet eller ryggsekken når du jakter, fisker, fjellturer eller lignende.

EMR20 er regn-/vannbestandig (IPX5) og støtbestandig (tåler et fall på 1 meter). Kompakt og bærbar med dimensjoner: 135 mm x 48,8 mm x 31 mm.

Driftstid ca. 12 timer takket være et stort Li-ion-batteri med en kapasitet på 10 000 mAh 36Wh. Ladetid 0 til 100 % er kun 2t og 30min. Fordeler med at den dreves elektrisk er at du kan bruke EMR20 som powerbank (18W utgang) og at butangassfri drift gjør at du kan ta med deg produktet på en flytur. Produktet kan også brukes med USB-C-lading i gang og da med ubegrenset driftstid.

Pakken inneholder: 1 stk EMR20 med avtagbar belteklips, 1 stk USB-C ladekabel og 1 stk varmeisolert deksel. MERK. myggmatter følger ikke med. Vanlige på markedet passer i produktet. Produktet har funksjon for innendørs drift - merk at det ikke er de samme myggmattene som brukes innendørs som utendørs.

Slik bruker du Nitecore EMR20:

 1. Lad med USB-C-kabel. Ved lading indikeres dette med et blinkende grønt indikatorlys. Når ladingen er fullført, lyser indikatoren konstant grønt.
 2. Tips for å forlenge driftstiden (3,5 timer), bruk en powerbank. Hvis produktet brukes samtidig som det lades, vil indikatorlampen lyse blått.
 3. Legg inn myggavstøtende matte (vanlige myggmatter på markedet passer produktet). Vær oppmerksom på at det finnes forskjellige myggmatter for innendørs og utendørs bruk.
 4. Trykk kort og lenge på power-knappen for å starte produktet. Driften indikeres av en blå indikatorlampe som lyser. Det tar ca. 10 minutter til beskyttelsessonen er ferdig utviklet.
 5. Slå av ved å holde inne power-knappen, indikatorlampen vil slå seg av når produktet slås av.
 6. For å skifte mellom innendørs og utendørs modus, trykk på power-knappen. Blått lys i power-knappen betyr utendørsmodus og grønt lys innendørsmodus.
 7. Når den blå myggmatten blir hvit, er det på tide å skifte den.
 8. Kontroller ladenivået ved å trykke kort på power-knappen, som lyser opp indikatorlampene over knappen. 1 lampe = 25 % og 4 lamper = 100 % ladning.

Plassering: Produktet er mindre effektivt i sterk vind, så prøv å finne et skjermet sted. Plasser produktet mot vinden for best beskyttelse ettersom beskyttelsessonen skifter i vindens retning.

VIKTIG: Ikke dekk til produktet under bruk. Lad produktet hver 3. måned selv når det ikke er i bruk. Les fullstendige instruksjoner som følger med produktet før bruk.

Produktet er kun ment for voksne. Ikke la produktet være uten tilsyn når det er i bruk. Ikke berør den oppvarmede delen av produktet der myggmatten er plassert under eller umiddelbart etter bruk. Ikke senk produktet i vann.

Les merVis mindre
1 stk EMR20 med avtagbar belteklips, 1 stk USB-C ladekabel og 1 stk varmeisolert deksel. MERK. myggmatter følger ikke med.
Relaterte produkter
Copyright © 2024 Stick AB
To top