Lavendelposer 2-pakk

Velluktende poser med økologisk lavendel som avviser skadedyr
Lavendelposer 2-pakk
kr 98
Lavendelposer Lavendelposer forpakking
Kjøp
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Ikke tilgjengelig
Produktinfo
Dokumenter
Pakking

Perfekt for et velduftende og hygienisk hjem. Økologisk lavendel pakket i dekorative, håndsydde bomullsposer som:

  • Er en naturlig skadedyrbeskyttelse
  • Skaper ro og velvære
  • Har flere bruksområder

Slik fungerer det

Lavendelblomstene sprer en aromatisk duft som skaper ro og velvære for oss mennesker. Lavendel finnes derfor ofte ikke bare i duftposer, men også i duftlys, duftpinner eller eteriske oljer.

I følge gammel tradisjon ble lavendelposer plassert i linskap for å spre en deilig duft og samtidig beskytte tekstiler mot skadedyr. Lavendel (lavandula på latin og lavender på engelsk) inneholder kamfer, som virker frastøtende for skadedyr som møll, sølvfisk og pelsdyr og forhindrer dermed naturlig skadedyrangrep.

Pakken inneholder 2 poser med 12 gram tørkede økologiske lavendelblomster. Posene har en praktisk hengestropp for å enkelt henges opp på f.eks. en krok.

 

Slik gjør du

Du kan f.eks. bruk lavendelposer slik:

  • Beskytt klær: Posene kan plasseres i garderober, både ved å legge posen i klesskuffer, eller ved å henge posen med dens praktiske opphengsreim. Forhindrer at møll og pelsbiller finner veien til klærne dine.
  • God søvn: Siden lavendel har en beroligende effekt, er det gunstig å plassere eller henge lavendelposer på soverommet nær sengen.
  • Trivsel: Plasser gjerne posene på badet for å skape en deilig duft og samtidig holde sølvfisken unna.
  • Interiørdesign: Posens diskrete design gjør den til en nydelig interiørdetalj, både i hall og bad, soverom eller stue.

 Tips: Når posene mister duften etter hvert kan du reaktivere dem ved å trykke lett på posen og dermed frigjøre mer lavendelduft ved å dele på blomstene. På denne måten kan du få posene til å fortsette å spre duften i mange måneder.

1stk. Lavendelposer 2-pk. økologiske
Anmeldelser
Relaterte produkter
Copyright © 2024 Stick AB
To top