Rødsederolje 80 ml spray

Konsentrert eterisk olje av amerikansk rødseder med høyt terpeninnhold
Rødsederolje 80 ml spray
kr 246
Kjøp
Tilgjengelig
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Produktinfo
Dokumenter
Pakking

Rødsederolje av amerikansk rødseder, konsentrert 100 % Juniperus Virginiana. En populær eterisk olje med en karakteristisk frisk duft. Oljen er:

  • Helt ufortynnet, konsentrert Juniperus Virginiana
  • Høyeste konsentrasjon av terpener
  • Praktisk og tidsbesparende spraypumpe 

 

Slik fungerer rødsederoljen

Rødsederolje av rødt sedertre har en sterk, tiltalende og frisk duft. Rødsederoljen kan brukes i garderober eller annen klesoppbevaring som en hygienisk duftgiver. Den praktiske spraytoppen gjør at du enkelt påfører rødsederoljen på ønsket overflate.

 

Slik gjør du med rødsederolje

  1. Velg sted for påføring av oljen, f.eks. gulvlister, sprekker, åpninger etc.
  2. Spray fra ca. 5 til 10 cm avstand. Begynn på en liten og skjult overflate for å se at underlaget/materialet ikke tar skade. 
  3. Husk at duften er svært sterk, og at du derfor skal unngå å bruke for mye olje ved et tilfelle. Det kan være praktisk først å spraye på en bomullsdott, og bruke den til å påføre en mindre mengde olje.

OBS! Påføres forsiktig! Rødsederoljen dufter kraftfullt, og i store mengder kan duften lett overgå til å være ubehagelig. Kan gi flekker på sensitive materialer.


 Tips: Rødsederoljen er flyktig og fordunster ganske raskt i den omgivende luften. Derfor er det smart å kombinere oljen med rødt sedertre som binder oljen. Til f.eks. produkter som rødsederblokk, rødsederkuber eller rødsederringer. Dermed kan du oppnå en mer langvarig effekt. Se også møllfeller og bekjempingsmiddel som komplement. 


 

Håndtering

OBS! Oppbevar rødsederoljen i romtemperatur, mørkt og utenfor rekkevidde for barn. Vask hendene etter håndtering av oljen, eller om du fått den på huden. Rødsederolje må absolutt ikke fortæres eller komme ned i luftveiene! Unngå å sprøyte i nærheten av akvarier. For behandling av sarte materialer, test på ett ikke-synlig område.

Innhold: Konsentrert rødsederolje 80 ml. fra treslaget Juniperus Virginiana. Ufiltrert og naturlig rødsederolje uten stabiliserende tilsatser innebærer at bunnfall/krystallisering kan forekomme, men disse påvirker ikke egenskapene hos rødsederoljen. 

80ml olje av amerikansk rødseder i sprayflaske
Anmeldelser
Verifisert kjøper
Dette er et fantastisk produkt som faktisk holder sølvkreene borte
👍 denne anbefaler jeg!
Verifisert kjøper
Det fungerer!
Verifisert kjøper
Veldig bra. Lukter sterkt. Jeg forlot også leiligheten under prosessen.
Relaterte produkter
Copyright © 2024 Stick AB
To top