Lavendelposer 2-pk.

Velduftende poser med fransk lavendel som motvirker skadedyr
Lavendelposer 2-pk.
kr 98
Lavendelpose 2 - pk Lavendelpose 2 - pk
Kjøp
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Ikke tilgjengelig
Produktinfo
Dokumenter
Pakking

Biobasis Lavendelposer er perfekt for et velduftende og hygienisk hjem. Fransk lavendel pakket i dekorative, tyntvevde linposer som 

  • gir naturlig beskyttelse mot skadedyr
  • skaper ro og velvære
  • har flere bruksområder

Slik fungerer lavendel:

Lavendelblomstene sprer en aromatisk duft som gir oss mennesker ro og velvære. Lavendel brukes derfor ofte i duftposer, men også i duftlys, duftpinner og eteriske oljer.

Ifølge gammel tradisjon ble lavendelposer lagt i lintøyskap for å spre en herlig duft og samtidig beskytte tekstilene mot skadedyr. Lavendel (lavandula på latin og lavender på engelsk) inneholder kamfer, som har en lukt som skadedyr som møll, sølvkre og pelsbiller ikke liker, og som dermed naturlig forebygger skadedyrangrep. 

Pakken inneholder to poser à 12 gram tørkede lavendelblomster. Posene har knytebånd som gjør at de enkelt kan henges opp.

Slik bruker du lavendelposer:

Du kan f.eks. bruke lavendelposer på følgende måte: 

  • Beskytt klærne: Posene kan plasseres i garderober, både ved å legge posene i klesskuffer eller henge dem opp med den praktiske opphengsstroppen. Motvirker at møll og pelsbiller søker seg til klærne dine.
  • God søvn: Siden lavendel virker beroligende, kan du med fordel legge eller henge lavendelposer på soverommet nær sengen.
  • Velvære: Plasser gjerne posene på badet for å skape en herlig duft og samtidig holde sølvkre unna. 
  • Innredning: Posen har en diskré design som gjør den til en stilren og vakker innredningsdetalj, enten det er i gangen, på badet, i soverommet eller stuen. 

Tips: Når posene etter hvert mister duften, kan du aktivere dem på nytt ved å trykke lett på posen og dermed frigjøre mer lavendelduft ved at blomstene deles. På den måten kan du få posene til å fortsette å spre sin gode duft i mange måneder.

1 stk. Lavendelposer 2-pk. Biobasis
Anmeldelser
Fungerer bra og raskt levert.
Relaterte produkter
Copyright © 2024 Stick AB
To top