Lavendelolje 80 ml

Konsentrert eterisk olje av fransk lavendel
Lavendelolje 80 ml
kr 279
Kjøp
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Ikke tilgjengelig
Produktinfo
Dokumenter
Pakking

Biobasis Lavendelolje av fransk lavendel, konsentrert og høyt dosert 100% Lavandula Angustifolia, er en populær eterisk olje med en balansert beroligende duft. Oljen er:

  • Helt ufortynnet, konsentrert
  • Beroligende og beroligende duft
  • Eterisk olje av beste kvalitet

Slik fungerer lavendelolje

Lavendelolje ekstrahert forsiktig fra dampdestillerte lilla lavendelblomster for å beholde sine gode egenskaper. Biobasis lavendelolje inneholder ingen tilsetningsstoffer, og består utelukkende av konsentrert eterisk olje.

Lavendelolje er populært å bruke til aromaterapi, til å lage dine egne hudpleieprodukter, og i hjemmet som en deilig duft. Mange opplever at lavendelduften også bidrar til å holde skadedyr som klesmøll og pelsbiller unna. Lavendeloljen kan derfor brukes i garderober eller annen klesoppbevaring som en hygienisk duft.

Den praktiske spraytoppen lar deg enkelt påføre lavendeloljen på den tiltenkte overflaten eller f.eks. i lavendelposer som du ønsker å gi nytt liv.

Hvordan bruke lavendelolje

  1. Velg stedet å påføre oljen, for eksempel badevann, massasjeolje, hudkrem, gulvlister, sprekker, lavendelposer, etc.
  2. Spray fra ca. 5-10 cm avstand. Start med et skjult område for å se at materialet ikke blir skadet.
  3. Duften kan oppleves som potent, så doser forsiktig og påfør på nytt etter behov. Det er praktisk å spraye på en bomullsdott og bruke denne til å påføre en liten mengde olje.

MERK! Kan gi flekker på sensitive materialer. Oljen er konsentrert og bør derfor ikke brukes direkte på huden. Ved aromaterapi, avbryt umiddelbart behandlingen hvis allergisk reaksjon oppstår.


 Håndtering: Oppbevar lavendelolje i romtemperatur, mørkt og utilgjengelig for barn. Vask hendene etter å ha håndtert oljen eller hvis du får den på huden. Eteriske oljer må absolutt ikke inntas eller komme inn i luftveiene!

1stk. Biobasis Lavendelolje 80 ml
Anmeldelser
Relaterte produkter
Copyright © 2024 Stick AB
To top