Sneglegjerde 2 m + hjørne Natural Control™

Langsiktig, tilpasningsbar og permanent beskyttelse mot snegler
Sneglegjerde 2 m + hjørne Natural Control™
kr 299
Sneglegjerde 2 m + hjørne Natural Control™ Sneglegjerde montert Natural Control
Kjøp
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Ikke tilgjengelig
Produktinfo
Dokumenter
Pakking

Natural Control™ Sneglegjerde er en modulær og mekanisk beskyttelse mot snegler. En sikker beskyttelse for dine mest verdifulle planter og avlinger. Sneglegjerdet er:

  • Et svært effektivt hinder mot snegler
  • Lett å montere opp, tilpasse eller bygge ut
  • Gir langsiktig, holdbar og permanent beskyttelse mot snegler

 

Slik fungerer det

Sneglegjerde 2 m + hjørne Natural Control™ er et sett moduler som settes sammen til et gjerde som passer nøyaktig for området du vil beskytte. Når sneglegjerdet er på plass gir det en svært god beskyttelse mot snegler (f.eks. mordersnegler), ettersom de ikke klarer å komme seg gjennom den fysiske barrièren.

Sneglegjerdet er laget av et svært stabilt og værbestandig materiale. Når gjerdet er montert har du en vedlikeholdsfri løsning som holder i lang tid fremover. 

Innehåll: Sneglegjerdets totale lengde er 200 cm, 6 stk. sidevegger med en lengde på ca. 33 cm 6 stk. overheng (forhindrer at snegler kan klatre over gjerdet) 6 stk. hjørnedeler 90° 6 stk. hjørnedeler 30° De ulike delene kan kombineres på utallige måter for å passe nøyaktig til området du vil beskytte. Det er selvsagt mulig å bygge på med ytterligere pakker for å beskytte større områder.

 

Slik gjør du

Det er enkelt å sette sammen og tilpasse sneglegjerdet etter området du vil beskytte. Bygg deretter om, utvid eller demonter og flytt sneglegjerdet dersom behovet oppstår. Når sneglegjerdet er på plass holder det sneglene utenfor permanent. 

 


 Tips: Husk å sjekke planter og jord som tas inn i det beskyttede området, slik at disse ikke inneholder snegleegg. 


 

1 stk. Sneglegjerde 2 m + hjørne Natural Control™
Relaterte produkter
Copyright © 2024 Stick AB
To top