Mus- og rottejager Silverline MR50

Ultralydbeskyttelse mot mus og rotter for et område på 50 kvadratmeter - direkte i stikkontakten.
Mus- og rottejager Silverline MR50
kr 399
Silverline Mus og rottefri Silverline Mus og rottefri
Kjøp
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Ikke tilgjengelig
Produktinfo
Dokumenter
Pakking

Mus- og rottejager Silverline MR50 er et ultralydsavskrekkere som beskytter åpne områder på ca. 50 m2 mot besøk av mus og rotter.

  • Lyd som ikke påvirker husdyr (unntatt tamme gnagere)
  • Enkelt og praktisk direkte i stikkontakten
  • Forstyrrer ikke annet elektronisk utstyr

Slik fungerer den

Produktet avgir den avanserte ultralyden (A-Guard®) med tilpassede frekvenser og et variert lydtrykk som skremmer, avskrekker og forstyrrer mus og rotter.

Fungerer på åpen overflate i ca. 50 m2. For kompliserte overflater hvor lydbølger ikke beveger seg fritt, kan det være nødvendig med flere enheter.

Lyden som sendes ut av enheten påvirker ikke mennesker eller kjæledyr som hunder eller katter (unntatt tamme gnagere). Det skaper heller ikke motstand hos rotter og mus fordi frekvensen varierer på en tilfeldig måte.

Ultralyden virker ved å forstyrre gnageres naturlige måte å kommunisere på – og skaper dermed et uutholdelig miljø for rotter og mus. Les mer om ultralyd mot mus.

Se også The Wave 100m2 for større flater.

 

Hvordan bruke ultralydskremere

Les bruksanvisningen før bruk.

Juster plassering og antall enheter etter størrelsen på overflaten du ønsker å beskytte og hvordan lydbildet ser ut (hvis for eksempel vegger eller mange møbler hindrer lyd i å bevege seg fritt, kreves det flere enheter).

Koble enheten direkte til stikkontakten.


 Tips: For å få maksimal effekt av produktet bør det kombineres med annen bekjemping som f.eks. elektroniske feller eller slagfeller. Denne fremgangsmåten gjør at rotter og mus assosierer lyden og stedet med fare, som dermed reduserer risikoen for tilvenning.

1stk. Mus- og rottejager Silverline MR50
Relaterte produkter
Copyright © 2024 Stick AB
To top