Nattaro Safe® 12 m

Langtidsvirkende og giftfri beskyttelse for 2 senger
Nattaro Safe® 12 m
kr 599
Nattaro Safe 12 m Nattaro Safe Nattaro Safe tejp Nattaro Safe bruksanvisning
Kjøp
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Ikke tilgjengelig
Produktinfo
Dokumenter
Pakking

Nattaro Safe gir beskyttelse mot, og bekjemper veggdyr. Nattaro Safe 12m gir: 

  • Beskyttelse for 2 stykkene 90 cm senger
  • Fungerer forebyggende i risikoutsatte miljøer
  • Perfekt for nattero under sanering

Slik fungerer det 

Produktet er i tapeform som enkelt monteres på sengerammen eller sofaen. Når veggdyr kryper gjennom remsen kommer de i kontakt med kiselgur (naturmateriale),  deretter tørker de ut og dør innen 1 til 4 uker. Svenskutviklet og patentert produkt med en testet og verifisert funksjon.

Sanering av veggdyr innebærer ofte at du kan bli værende i boligen og sove i din egen seng, dette for å naturlig lokke frem veggdyr til bekjempingsmiddelet som benyttes - med andre ord så er du lokkematen. Ubehaget og stresset dette innebærer kan vesentlig reduseres med Nattaro Safe®.

Et annet bruksområde er med forebyggende hensikt i høyrisikomiljøer for veggdyrangrep, f.eks. hotell eller hjemme hos personer som reiser mye til områder hvor veggdyr er vanlig forekommende.

En forpakning på 12 m rekker til minst to stykkene 90 cm senger. Når tapens beskyttelsesremse er fjernet, vil produktet være holdbart i 12 måneder. 


Viktig produktinformasjon: Bekjempingsmiddel Klasse 3 (kan brukes av privatpersoner), Reg. nr. 4993. Virksomt stoff: Kiselgur 100%. 

Egne kjøpsbetingelser gjelder for dette produktet vedrørende returer og reklamasjoner. Se spesielle vilkår for produkter for veggdyr


Slik gjør du 

  1. Produktet er beregnet for innendørsbruk og skal først og fremst plasseres under en seng, helst på sengerammen.
  2. Det kan monteres på tekstiler, metall samt malt og umalt tre. Kan også monteres på vegg-til-vegg-teppe og gulvlister. Unngå ømtålige underlag, f.eks. papirtapeter.
  3. Rommet kan brukes og rengjøres på vanlig måte i hele perioden. 
1 stk. Nattaro Safe® 12 m
Relaterte produkter
Copyright © 2024 Stick AB
To top