Nattaro Scout veggedyrfelle 2+2

Effektiv veggdyrsfelle med lang holdbarhet
Nattaro Scout veggedyrfelle 2+2
kr 379
Kjøp
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Ikke tilgjengelig
Produktinfo
Dokumenter
Pakking

Nattaro Scout er en påfyllingsbar varselfelle for veggedyr:

  • Tre ganger mer effektiv enn konkurrerende feller
  • Helt gift- og luktfri, og feromon-duftbasert
  • Aktiv i opptil fire uker

Omtrent 90 % av veggedyrangrepene starter i sengen, og deretter spres veggedyr til andre plasser i hjemmet eller til nye plasser og senger. Med en veggedyrfelle kan du raskt oppdage angrep og iverksette tiltak. F.eks. perfekt for deg som reiser mye eller leier ut bolig eller soveplass.

Nattaro Scout brukes ofte for:

  • å bekrefte forekomst tidlig ved et angrep (f.eks. reiser)
  • kontroll av vellykket veggedyrsanering
  • kontinuerlig kontroll i høyrisikomiljøer (f.eks. hoteller)

I tester har Nattaro Scout vist seg å være den mest effektive veggedyrfella, med en treffsikkerhet på 95 % for detektering av veggedyrangrep.

Nattaro Scout leveres i en pakke med to feller og to duftåter. Fyll deretter på med separat återefill for langsiktig bruk, til en rimelig kostnad per enhet.

Slik fungerer Nattaro Scout

Ved aktivering lokker feromonåtet vegglusa i 21 -25 dager, deretter avtar effekten. Ved temperaturer over normal romtemperatur, avgis duften raskere og effekten avtar raskere.

Slik bruker du Nattaro Scout

Plasser min. to feller per seng, på mørke steder. Gode plasseringer er mellom madrasser og sengeben, i hjørnene av senga. Inspiser fellene regelmessig, både på utsiden og innsiden.

Oppbevaring: Duftåtet bør oppbevares over lengre tid i kjøleskap (4-8 °C), men tar ikke skade av perioder i romtemperatur. 

Håndtering av fangst: Unngå spredning av veggedyr ved å legge brukte feller med fangst i en lukket plastpose som fryses i -18 °C i 48 timer. Fella kan deretter rengjøres og brukes på nytt.


 Advarsel! Duftåtet inneholder syntetiske stoffer som kan forårsake allergiske reaksjoner ved direkte kontakt, se Sikkerhetsdatablad. Holdes unna barn og husdyr.

 Egne kjøpsbetingelser gjelder for dette produktet vedrørende returer og reklamasjoner. Se spesielle vilkår for produkter for veggedyr


 

1 stk. Nattaro Scout veggdyrfelle 2+2 (to feller samt to duftåter)
Anmeldelser
Verifisert kjøper
Brukt i over en uke nå. Ingen lus, så forhåpentligvis var det falsk alarm. Kjøpt for å roe mine (uberettiget?) bekymringer. Men vil kjøpe mer for å vise i et annet rom. Håper virkelig de fungerer HVIS det er lus.
//bekymret
Verifisert kjøper
Kjøpte for å finne ut om vi muligens hadde tatt med veggedyr hjem. Det har ikke fanget noen, men det kan like gjerne bety at det ikke er noen, så det er vanskelig å gi en rettferdig vurdering. :)

Det var imidlertid lett å bruke, men kanskje litt dyrt.
Relaterte produkter
Copyright © 2024 Stick AB
To top