Supercat™ Våndfelle

Superenkel, sikker og effektiv våndfelle
Supercat™ Våndfelle
kr 209
Supercat™ Våndfelle Supercat™ Våndfelle mark
Kjøp
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Ikke tilgjengelig
Produktinfo
Dokumenter
Pakking

Supercat™ Våndfelle klargjøres på sekunder og er deretter en effektiv og sikker beskyttelse mot vånd. Supercat™ våndfelle er:

  • Lett å montere og lade
  • Sikker for barn og husdyr
  • Effektiv ettersom den aktiveres fra begge retninger i våndgangen

Slik fungerer det

Våndfellen plasseres vertikalt rett ned i våndens tunnel. Når vånden kommer i kontakt med fellen nede i gangen utløses fellen, og vånden avlives umiddelbart på en human måte. En årsak til at Supercat™ våndfelle er så effektiv er at vånden kan komme inn og utløse fellen fra begge retninger nede i gangen.

Supercat er svært rask og enkel å lade. Man trekker fjærhåndtaket til spent posisjon, og dermed er fellen aktivert.

Ettersom fellens utløsningsmekanisme sitter i bakken, er fellen svært sikker både for brukere, barn og husdyr. 

Slik gjør du

  1. Lokaliser våndens ganger ved å stikke et skrujern eller lignende i bakken. Let spesielt etter gangen mellom to av våndgangens utganger. Når skrujernet lett glir et stykke ned i bakken, så har du sannsynligvis funnet våndgangen og rett plass for fellen.
  2. Grav et hull med 6 cm diameter for å plassere fellen der. Til dette anbefales tilbehøret Hulltakersett. Løft jorden ut eller pakk den mot gangens gulv.
  3. Sett fellen ned i hullet.
  4. Aktiver fellen ved å trekke fjærhåndtaket. Dette er fordi lys ikke skal komme igjennom ned i gangen og avsløre fellen.
  5. Kontroller fellen daglig. Når fellen ikke lenger får fangst, kan du flytte den til en ny gang hvis våndangrepet fortsetter.  

 Tips: Bruk hansker når du klargjør fellen og penetrerer våndgangen, ellers kan duftsporene dine forårsake at vånden unngår fellen. For sikrere og raskere fangst kan du bruke lokkemiddel spesialtilpasset for vånd. 


 1 stk. Supercat™ Våndfelle
Relaterte produkter
Copyright © 2023 Stick AB
To top