Muldvarp- og våndfelle W4™

Kraftig helmekanisk felle for fangst i vånd- og muldvarpganger
Muldvarp- og våndfelle W4™
kr 189
Muldvarp- og våndfelle W4™ Muldvarp- og våndfelle W4™ Muldvarp- og våndfelle W4™ Muldvarp- og våndfelle W4™
Kjøp
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Ikke tilgjengelig
Produktinfo
Dokumenter
Pakking

W4™ er en kraftig og helmekanisk våndfelle som er:

  • Lett å bruke
  • Effektiv og robust
  • Trygg og human
Slik fungerer W4-vondfelle

W4 bekjemper muldvarp og vånd direkte i deres underjordiske ganger, noe som gjør det trygt for mennesker og andre dyr på grunn av sin beskyttede plassering.

Fellen utløses med en kraft på 40N, nok til å raskt og humant drepe både vånd og muldvarp. W4-fellen har en inngangsåpning rett gjennom slik at gnagere som passerer gjennom gangen deres vil utløse den. Det er ikke nødvendig med lokkemidler da gnagere naturlig beveger seg i gangene.

Slik bruker du W4 våndfelle

W4-fellen er veldig enkel å bruke og tilpasse:

  1. Finn muldvarp- eller vånd gagnene ved å sondere bakken for hulrom. Finn to sonderingspunkter for å vite hvilken retning gangen går. MERK. Verktøy for sondering og hulltaking er ikke inkludert.
  2. Grav et hull med en diameter på 65 mm. Plasser fellen direkte i gangen med fellens åpningen i gangens retning.
  3. Trekk opp fellens håndtak til fellen låses i tilbaketrukket posisjon. Fyll med jord eller annet organisk materiale rundt fellen slik at det ikke kommer lys inn i gangen.
  4. Sjekk fellen for fangster regelmessig. Ved fangst kastes fangsten, hvoretter fellen tas opp og settes ut igjen til gnagerbestandener bekjempet.

W4

Håndtering: Prøveskyt fellen kun mot myke materialer. For å utløse fellen uten at den avfyrer, hold fellen og håndtaket mens du flytter den øverste avtrekkeren til siden (MERK. la håndtaket bevege seg sakte mot fellen og unngå fingre eller andre fremmed objekt i den drepende delen av fellen).

Generelle råd: Unngå kontakt med fangstdelen av fellen når den agnes. Unngå å etterlate menneskelige duftmerker på fellen under håndtering. Fellen kan gnis inn i jord for å maskere lukter som vånd og muldvarp ellers kan bli skremt av. Unngå røyking, parfyme eller sterke dufter rundt fellen. Vask fellen om nødvendig i lunkent vann uten såpe eller vaskemiddel. Se flere generelle tips for bruk av våndfeller.

1 stk. TheVault Muldvarp- og våndfelle W4. NB. Verktøy for sondering og hulltaking er ikke inkludert.
Relaterte produkter
Copyright © 2024 Stick AB
To top