Rødsederolje 30 ml spray

100 % konsentrert eterisk olje av Juniperus Virginiana i praktisk spray
Rødsederolje 30 ml spray
kr 145
Kjøp
Tilgjengelig
Lagervara
.
Lagervara
Produktinfo
Dokumenter
Pakking

Rødsederolje av rødsederslaget Juniperus Virginiana, er en eterisk olje som avgir en frisk duft. Oljen av amerikansk rødseder er:

  • 100 % konsentrert olje av Juniperus Virginiana
  • Hygienisk og enkelt med tidsbesparende spraypumpe 
  • Høy konsentrasjon av rødsederoljens terpener

 

Slik fungerer rødsederoljen

Rødsederolje fra amerikansk rødseder avgir en tiltalende frisk duft. Vanligvis brukes oljen i f.eks. garderober, bad og annen klesoppbevaring som en hygienisk og frisk duftgiver. Den praktiske sprayflasken gjør at du enkelt påfører rødsederoljen. 

 

Slik gjør du med rødsederolje

  1. Spray rødsederoljen fra 5 til 10 cm avstand på f.eks. gulvlister, sprekker og åpninger etc. Unngå å bruke for mye olje ettersom duften er sterk. Iblant kan det derfor være bedre å påføre litt olje på en bomullsdott, og med den stryke ut en liten mengde olje.
  2. Rødsederoljen egner seg også til å behandle kuler, blokker og andre solide produkter av rødt sedertre for å gi dem nytt liv.

OBS! Rødsederoljen har en ganske sterk duft, og påføres alltid forsiktig. Kan gi flekker på sensitive materialer.


 Tips: Ettersom rødsederoljen er flyktig, er det bra å kombinere den med solide produkter av rødt sedertre som f.eks. blokker, kuler eller ringer for å få en mer langvarig effekt. Du kan også ha behov for møllfeller eller klassifiserte bekjempingsmiddel. 


 

Håndtering 

OBS! Oppbevar rødsederoljen i romtemperatur, mørkt og utenfor rekkevidde for barn. Vask hendene etter håndtering av oljen, eller om du fått den på huden. Rødsederolje må absolutt ikke fortæres eller komme ned i luftveiene! Unngå å sprøyte i nærheten av akvarier. For behandling av sarte materialer, test på ett ikke-synlig område. 

Innhold: Konsentrert rødsederolje 30 ml. fra treslaget Juniperus Virginiana. Ufiltrert og naturlig rødsederolje uten stabiliserende tilsatser innebærer at bunnfall/krystallisering kan forekomme, men disse påvirker ikke egenskapene hos rødsederoljen. 30 ml olje av amerikansk rødseder i sprayflaske
Relaterte produkter
Copyright © 2023 Stick AB
To top