Ferramol Snegler Effekt® 500 g / 100 kvm

Biologisk nedbrytbar og ufarlig bekjemping av mordersnegler for 100 m2

Ferramol jernfosfat er et Ecocert-sertifisert bekjempingsmiddel mot mordersnegler. Ferramol er pellets som sneglene spiser. Overskuddet brytes naturlig ned og blir til plantenæring. Jernfosfat er:

  • Effektivt og enkelt å påføre.
  • Forekommer naturlig i naturen og der restproduktet blir til plantenæring.
  • Skånsom for mennesker, husdyr, pinnsvin, meitemark etc.

Slik fungerer det

Ferramol er pellets som inneholder jernfosfat og smaktilsetninger. Smaktilsetningene lokker til seg mordersneglene, og jernfosfatet dreper mordersneglen. Når mordersneglene får i seg pellets, trekker de seg tilbake og dør innen noen dager. Jernfosfat forekommer naturlig i naturen, og er ufarlig for mennesker og husdyr. Eventuelt overskudd av jernfosfat brytes ned til jern og fosfat, og fungerer da som plantenæring.

I henhold til den europeiske miljøorganisasjonen Ecocert er det tillatt å bruke middelet ved økologisk dyrking.

Slik gjør du

  1. Strø pellets jevnt ut over plenen (tommelfingerregelen er ca 5 g per kvadratmeter) der det forekommer flest snegler (gjerne tidlig på kvelden når sneglene kommer frem).
  2. Fordel pellets jevnt utover overflaten, unngå å lage striper eller hauger. Bruk gjerne en universalspreder.
  3. Når sneglemiddelet er fortært strør du ut mer.

Få maksimalt ut av produktet

Fugler mistar ofte pellets for fuglemat, men de tar ikke skade av det. Pelletsen kan imidlertid ta slutt litt raskere. Det samme gjelder regn, som kan virke oppløsende på pelletsen. Vi anbefaler derfor Sneglebaren for å få middelet til å rekke lengre.Dette produktet er dessverre ikke i vår katalog for øyeblikket.

Til butikk hjemmeside »

Sitemap »
Relaterte produkter
Copyright © 2024 Stick AB
To top