Victor® Multi-Kill Electronic musefelle M260

Avansert, effektiv og sikker - med fangstindikering og fangstbeholder for 10 mus
Victor® Multi-Kill Electronic musefelle M260
kr 1 389
Victor® Multi-Kill Electronic musefelle Victor® Multi-Kill Electronic musefelle pakk
Kjøp
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Ikke tilgjengelig
Produktinfo
Dokumenter
Pakking

Victor Multi-kill er en automatisk, elektrisk felle for mus med et avansert roterende fangstkammer, som gjør at du kan fange 10 mus om gangen. Victor-fellen drives med batteri som gjør plasseringen fleksibel, samtidig får du:

 • 100 % human og dødelig effekt  
 • Stor fangstbeholder som indikerer når den er full
 • Sikker for barn og husdyr

Slik fungerer den

En av markedets absolutt mest effektive og avanserte musefeller. Mus lokkes til lokkematen inne i kammeret som er utstyrt med elektrisk ladede plater, og som avliver musen innen tre sekunder med et elektrisk støt. Se vår test av Victor® Multi-Kill.

Ved fangst roterer kammeret, og plasserer fangsten i en fangstbeholder som rommer ti mus, deretter roterer kammeret tilbake og er klart for ny fangst. Når fangstbeholderen er full, indikerer fellen dette med gult lys. Et sett batterier rekker til ca. 150 fangster.

Ønsker du muligheten til å bruke strømadapter, anbefaler vi Multi-Kill The Vault.

Fellen er sikker for barn og husdyr, og den har blant annet en innebygd sikkerhetsbryter som bryter strømtilførselen når kammerets lokk åpnes. 


 Viktig produktinformasjon: For profesjonelt bruk, privatpersoner bør gå nøye igjennom bruksanvisningen for bruk. OBS! 

 1. Produktet er ikke beregnet for bruk i kalde rom eller utendørs ettersom det kan kortslutte og ødelegge produktet. For slik bruk anbefaler vi klassiske slagfeller eller den semiprofesjonelle og automatiske Goodnature A24.
 2. Produktet må ikke brukes der barn eller husdyr kan komme i dets nærhet. 
 3. Påse at fellen indikerer drift før du plasserer den. Kontroller løpende. En felle med åte som ikke er aktivert, kan bli tygget i stykker av mus. Merk at batterier som eventuelt medfølger produktet, også nyinnkjøpte batterier, kan være utladet.
 4. Legg ut sparsomt med åte i henhold til anvisningene, og unngå å få spor av åte på fellen. Åte på fellen kan gjøre at mus tygger i stykker viktige deler.

Vi godkjenner ikke reklamasjoner der bruk eller håndtering har bidratt til skader på fellen.


Slik gjør du

 1. Fjern batteridekselet og sett inn 4 stk. C-batterier.
 2. Åpne toppen på fellen.
 3. Fellen åtes med f.eks. kattemat, nøttekrem, fisk, peanøttsmør, bacon eller annen næringsmiddelbasert lokkemat som mus tiltrekkes av. OBS! Ikke legg inn for mye åte, og søl ikke åte på noen deler av fellen. Bruk hansker, bomullspinner eller et annet redskap når du setter opp fellen for å unngå at lukten din havner på fellen eller åtet, noe som i så fall kan bidra til at byttet unngår fellen.
 4. Plasser fellen innendørs, helst langs med en vegg siden det er der mus som regel ferdes
 5. Start fellen, et grønt indikatorlys vil da blinke én gang. OBS! Påse at fellen indikerer at den er aktivert, en åtet felle som ikke er aktivert korrekt (f.eks. batteriene er utladet) kan forårsake at mus skader fellen til ubrukelig stand.
 6. Når fangstbeholderen er full og må tømmes, indikeres dette med et gult lys. Ta ut fangstbeholderen, og tøm fangsten rett i avfallsposen uten å røre ved fangsten 

Se sammenligningen av Victor Multi-Kill og TheVault Multi-Kill.

1 stk. Victor® Multi-Kill Electronic musefelle (batterier medfølger ikke)
Anmeldelser
Kjempefin musefelle. renslig og grei i bruk, alltid stand by, flott å ha på hytta
Ikke fanget dritten ennå men kommer nok, ellers virker den bra
ENKEL BESTILLING OG UTROLIG RASK LEVERING:-)
Relaterte produkter
Copyright © 2024 Stick AB
To top