Silverline® Mus- og rottejager™ MR80 DG2

Ultralyd samt elektromagnetisk pulsering for et område på 80 kvm som settes rett i stikkontakten
Silverline® Mus- og rottejager™ MR80 DG2
kr 639
Silverline® Mus- og rottejager™ MR80 DG2 Silverline® Mus- og rottejager™ MR80 DG2 2 Silverline® Mus- og rottejager™ MR80 DG2 hjemme
Kjøp
Tilgjengelig
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Produktinfo
Dokumenter
Pakking
  • For 80 m2, og settes rett i stikkontakten
  • Tilpasset og variert ultralyd samt elektromagnetisk pulsering
  • Påvirker ikke husdyr (unntatt tamme gnagere) eller mennesker
  • Skaper ikke resistens hos de tiltenkte dyrene.
  • Forstyrrer ikke annet elektronisk utstyr.

Slik fungerer den

Jageren sender ut en avansert ultralyd (A-Guard®) med tilpassede frekvenser og et varierende lydtrykk som skremmer, avskrekker og forstyrrer mus og rotter. Virker over et område på ca. 80 m2.

Elektromagnetisk pulsering (Electro Pulse®) kompletter ultralydens effekt, og reduserer risikoen for at gnagerne utnytter kabelføringer som gangveier.

Slik gjør du

  1. Les bruksanvisningen før bruk
  2. Settes rett i stikkontakten, og med fordel på steder der strømnettet er konstant belastet via andre elektriske enheter. Dette for at den elektromagnetiske pulseringen skal få maksimal effekt​ 

 Tips: for å få maksimal effekt av produktet bør det kombineres med annen bekjemping som f.eks. elektroniske feller eller slagfeller. Denne fremgangsmåten gjør at rotter og mus assosierer lyden og stedet med fare, som dermed reduserer risikoen for tilvenning.

1 stk. Mus- og rottejager™ 80/200
Anmeldelser
Ingenting å utsette på info og levering. Gjenstår å se om den faktisk holder musene unna. Har kun rukket å ha den i kontakten et par dager. Hvis den fungerer er den gull verdt, så slipper jeg å drepe flere mus.
Relaterte produkter
Copyright © 2024 Stick AB
To top