Musebørste 10 m - Ø 6 cm

Bygningsbeskyttelse/tetting mot gnagere, med opprettholdt luftspalte
Musebørste 10 m - Ø 6 cm
kr 420
Tetting musebørste takskjegg Musebørst 10m Musebørst 10 m Ø 6 cm Musebørst tetting hus
Kjøp
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Ikke tilgjengelig
Produktinfo
Dokumenter
Pakking

Musebørste™ er en effektiv og enkel måte å sikre hus mot angrep fra mus og rotter, da det hindrer gnagere fra å komme inn. Musebørste for tetting er:

  • Enkel å montere
  • Beskytter huset mot gnagere
  • Diskret og slitesterk

Slik fungerer musebørsten

Musebørste kan brukes i ulike hulrom og sprekker der det er behov for å tette for å beskytte mot at gnagere kommer inn, som f.eks. takfot, ventiler og rørgjennomføringer. Mus og rotter unngår å komme seg gjennom børsten da de risikerer å sette seg fast på tornene og skade seg selv. Hvis de begynner å gnage på børsten, gir de som regel opp fort da det er så mye bust. Mus kommer gjerne inn i veggene for å etablere seg der. Ettersom børsten hindrer musene i å komme inn i veggen, unngår du vanligvis et museangrep.

Sprekker som kan tettes med musebørste bør være mellom 20-55 mm. Mindre hull gjør at børsten blir for tett til å slippe gjennom luft, mens større hull gir rom for gnagere å komme gjennom. I f.eks. en luftspalte må luft kunne passere gjennom for at fukt skal kunne transporteres ut. Musebørsten kan brukes modulært der flere enheter settes sammen eller stykker kuttes for å passe nøyaktig ønsket lengde.

Se også produktet Musebørste 10 meter - 10 cm Ø for større hulrom (30-90 mm).

Slik bruker du musebørsten

Monteringen av musebørsten er enkel og krever ingen spesialistkunnskap eller verktøy. Tenk på følgende når du monterer:

  1. Trykk børsten inn i sprekken, den utvider seg deretter og holder seg på plass av seg selv i hulrom som er 2-5,5 cm på hvert ledd.
  2. Musebørste kan monteres både vertikalt og horisontalt, sammanfoges til ønsket lengde, eller klipp med avbitertang om nødvendig.
  3. Vær forsiktig så du ikke la mellomrom når du installerer flere børster. I endene kan det være praktisk å supplere med Gnagerstopp stålull for enkel tilpasning.

Mål og materialer: lengde 1 meter og diameter 6 cm (10 enheter). Børsten består av UV-bestandig polypropylen montert på vridd rustfritt stål. Ståltråd som ramme gjør at flere produkter kan skjøtes til ønsket lengde. Børsten kan bøyes og formes, f.eks. for en 90 graders vinkel.

10 stk. musebørster for tetting 1 meter (10 x 1 m) Ø 6 cm
Anmeldelser
Verifisert kjøper
Verifisert kjøper
Relaterte produkter
Copyright © 2024 Stick AB
To top