Rødseder kuler 24 stk.

Kuler/baller av 100 % Juniperus Virginiana
Rødseder kuler 24 stk.
kr 89
Kjøp
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Ikke tilgjengelig
Produktinfo
Dokumenter
Pakking

Kuler av rødseder gir en frisk duft av eterisk rødt sedertre, samtidig som det beskytter mot flere skadedyr som klesmøll, sølvkre og pelsbiller. Rødsederkuler:

  • Av helt naturlig materiale
  • Avgir en oppfriskende duft
  • Enkel og langvarig beskyttelse mot de fleste skadedyr 

 

Slik fungerer det

Amerikansk rødseder av Juniperus Virginiana avgir en tiltalende duft for oss mennesker. Samtidig motvirker den samme duften de fleste skadedyr, først og fremst insekter som pelsbiller, møll, sølvkre med flere. 

Rødt sedertre er et miljøvennlig naturmateriale. Rødsederkuler kan brukes og gjenbrukes over svært lang tid - et enda mer holdbart produkt fra et konsumpsjon- og miljøsynspunkt.

Det er oljen i rødt sedertre som gir den karakteristiske duften. Duften avtar imidlertid etterhvert som treet tørker ut. For å gi treet nytt liv kan konsentrert rødsederolje påføres treet på nytt (f.eks. kuler i en plastpose over natten sammen med noen dråper olje, og treet vil da suge til seg av oljen). 

 

Slik gjør du

  1. Legg ut 2 til 5 rødsederkuler per garderobe, et par stykker hvis det f.eks. er en beholder (eller f.eks. som dekorasjon i en skål).
  2. Oljen i treet kan flekke av på klærne, så unngå direkte kontakt ved å f.eks. legge papir imellom.
  3. Når duften på rødsederkulene har avtatt, kan du slipe overflaten på dem for å gi dem nytt liv. Når du gjør dette, kan du også påføre rødsederolje på kulene for å øke effekten ytterligere.
24 stk. kuler av rødt sedertre Juniperus Virginiana
Anmeldelser
Lukter godt, er liten og passer godt blant klærne. Håper dette holder skadedyrene unna!
Veldig fornøyd!
Vet ikke enda, en eller annen pakke blir en julegave😀
Relaterte produkter
Copyright © 2024 Stick AB
To top