Rødsederolje 30 ml spray

100 % konsentrert eterisk olje av Juniperus Virginiana i praktisk spray
Rødsederolje 30 ml spray
kr 145
Kjøp
Tilgjengelig
Lagervara
.
Lagervara
Produktinfo
Dokumenter
Pakking

Rødsederolje av rødsederslaget Juniperus Virginiana, er en eterisk olje som avgir en frisk duft. Oljen av amerikansk rødseder er:

  • 100 % konsentrert olje av Juniperus Virginiana
  • Hygienisk og enkelt med tidsbesparende spraypumpe 
  • Høy konsentrasjon av rødsederoljens terpener

 

Slik fungerer rødsederoljen

Rødsederolje fra amerikansk rødseder avgir en tiltalende frisk duft. Vanligvis brukes oljen i f.eks. garderober, bad og annen klesoppbevaring som en hygienisk og frisk duftgiver. Den praktiske sprayflasken gjør at du enkelt påfører rødsederoljen. 

 

Slik gjør du med rødsederolje

  1. Spray rødsederoljen fra 5 til 10 cm avstand på f.eks. gulvlister, sprekker og åpninger etc. Unngå å bruke for mye olje ettersom duften er sterk. Iblant kan det derfor være bedre å påføre litt olje på en bomullsdott, og med den stryke ut en liten mengde olje.
  2. Rødsederoljen egner seg også til å behandle kuler, blokker og andre solide produkter av rødt sedertre for å gi dem nytt liv.

OBS! Rødsederoljen har en ganske sterk duft, og påføres alltid forsiktig. Kan gi flekker på sensitive materialer.


 Tips: Ettersom rødsederoljen er flyktig, er det bra å kombinere den med solide produkter av rødt sedertre som f.eks. blokker, kuler eller ringer for å få en mer langvarig effekt. Du kan også ha behov for møllfeller eller klassifiserte bekjempingsmiddel. 


 

Håndtering 

OBS! Oppbevar rødsederoljen i romtemperatur, mørkt og utenfor rekkevidde for barn. Vask hendene etter håndtering av oljen, eller om du fått den på huden. Rødsederolje må absolutt ikke fortæres eller komme ned i luftveiene! Unngå å sprøyte i nærheten av akvarier. For behandling av sarte materialer, test på ett ikke-synlig område. 

Innhold: Konsentrert rødsederolje 30 ml. fra treslaget Juniperus Virginiana. Ufiltrert og naturlig rødsederolje uten stabiliserende tilsatser innebærer at bunnfall/krystallisering kan forekomme, men disse påvirker ikke egenskapene hos rødsederoljen. 

30 ml olje av amerikansk rødseder i sprayflaske
Anmeldelser
Så bra mot sølvfisk som var på badet. Fornøyd kunde!
Verifisert kjøper
Veldig effektivt, jeg kunne ikke klart meg uten det.
Veldig fornøyd! God service!
Dette er første gang jeg kjøper, men jeg kan treblokker med rød sedertreolje, så jeg skal friske opp gamle treklosser.
Relaterte produkter
Copyright © 2024 Stick AB
To top