Skremmeugle med bevegelig hode

Naturtro ugle for å skremme bort fugler og gnagere
Skremmeugle med bevegelig hode
kr 269
Kjøp
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Ikke tilgjengelig
Produktinfo
Dokumenter
Pakking
  • Langsiktig effektivt mot fugler og f.eks. gnagere
  • Naturtro og med bevegelig hode
  • Klargjort for montering

Slik fungerer den

Naturtro rovfugl som med et naturtro utseende og bevegelse effektivt skremmer bort fiskemåker, duer og skjærer i tillegg til de fleste andre fugler samt gnagere som rotter og mus.

Biologisk relevant utseende, lyd, eller atferd (f.eks. bevegelig hode) fungerer som naturlige varselsignaler for visse arter. Ugler er en naturlig trussel i hele Norge mot så og si alle fugler og gnagere.

Uglen er en effektiv måte å holde bil, båt, hustak, takvinduer, hagemøbler, balkong etc. fritt for tilgrisende fugler. Effektiv mot måker, duer, skjærer, kråker, gjess, ender og andre fugler.

Takket være skremmefunksjonen (bevegelse) som aktiveres av vinden, så reduseres risikoen for at fugler venner seg til uglen. Den har derfor effekt i lang tid.

Slik gjør du

  1. Plasser uglen godt synlig, men gjerne slik at den ikke er synlig for fuglene fra alle vinkler. En naturtro plassering for best effekt. 
  2. Montering skjer enkelt på f.eks. en treoverflate siden uglen er klargjort for montering i foten. Uglen kan også festes f.eks. på en stolpe.
  3. Iblant hjelper det å flytte uglen hvis du opplever at fugler har blitt "vant" til uglen.

Tekniske spesifikasjoner

Høyde 375 mm
Bredde 180 mm.
Vekt 400 g. 


 OBS! Fugler i bymiljø (som f.eks. duer) er vanskelig å skremme. For å bli kvitt disse anbefales en kombinasjon av flere typer bekjemping. I tillegg til uglen kan f.eks. også fuglepigger og fugleavvisende gelé brukes. 


 

1 stk. Ugle med bevegelig hode
Anmeldelser
Skal sette dem opp til våren. Blir sikkert bra.
Verifisert kjøper
Veldig realistisk, håper det vil hjelpe mot alle duene, kråkene og skjærene som bygger reir under solcellene våre og legger igjen bæsj overalt
Relaterte produkter
Copyright © 2024 Stick AB
To top