Fugleskremmerslange 120 cm

Realistisk og solid gummislange som skremmer fugler
Fugleskremmerslange 120 cm
kr 99
Fugleskremmerslange Fugleskremmerslange
Kjøp
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Ikke tilgjengelig
Produktinfo
Dokumenter
Pakking

Fugleskremmerslangen er en naturlig beskyttelse mot fugler:

  • Realistisk og effektiv
  • Giftfri fugleskremmer
  • Lett å bruke

Slik fungerer fugleskremmerslangen

Slanger er en naturlig trussel mot fugler og dermed en biologisk relevant stimuli for å skremme bort uønskede fugler. Slangen plasseres på stedet som skal beskyttes, f.eks. uteplass, båt, brygge, parkering eller annet sted.

Fugleskremmerslangen er laget av gummi, er 120 cm lang (utstikkende), svart på oversiden og gul på undersiden. For fuglene ser det ut som en buorm eller svart huggorm, som er naturlige rovdyr i naturen. Fugler ser slangen tydelig fra oven og unngår stedet, siden de vet at slanger kan snike seg inn på dem når de har landet.

Slangen ligger sammenkveilet i sin naturlige hvileposisjon, men kan til en viss grad tilpasses hvis det er ønskelig (f.eks. for å feste på et altanrekkverk).  

 

Slik bruker du fugleskremmerslangen

  1. Plasser slangen godt synlig 360° der du vil slippe fugler.
  2. Flytt slangen ca. annenhver uke. Dette dels for å redusere risikoen for at fugler venner seg til slangen, og dels for ikke å risikere fargeendringer på underlaget (f.eks. ulik solbleking av treverket).
  3. Bytt ut slangen etter endt levetid pga. sol- og værslitasje (bør betraktes som forbruksvare ved bruk utendørs).

Ved behov for å beskytte spesifikke hvileplasser for fugler, som f.eks. takrenner, avsatser, gjerder m.m, anbefaler vi fuglepigger eller fugleavvisende gel, da disse er mer effektive til dette formålet.

1 stk. fugleskremmerorm, 120 cm
Anmeldelser
Relaterte produkter
Copyright © 2024 Stick AB
To top