Insekttape universal 10 m Biobasis®

Diskré og giftfri tape for fangst av krypende insekter
Insekttape universal 10 m Biobasis®
kr 199
Kjøp
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Ikke tilgjengelig
Produktinfo
Dokumenter
Pakking

Insekttape universal er en dobbeltsidig tape beregnet for å festes på gulv, tepper, senger eller andre møbler for:

  • effektiv fangst av krypende insekter
  • diskré og giftfri
  • holder i ca. 8 uker

Slik fungerer insekttape universal

Tapen har en klebrig side som gjør at den fester seg til underlaget, mens oversidens klister effektivt fanger alle krypende insekter som passerer. Bruk insekttape til å fange for eksempel pelsbiller, veggdyr, sølvkre og kakerlakker eller skadeinsekter i matvarer, som flatbiller, melbiller eller melmøll.

Insekttapen inneholder ingen giftstoffer eller lokkemidler, men er utelukkende basert på at insekter passerer tapen og fester seg til limet. Den egner seg derfor godt til bruk i sensitive rom som soverom, våtrom eller kjøkken og kjøkkenskap.

Tapen plasseres slik at den danner en barriere der insekter passerer, f.eks. rundt en seng, rundt sengeben, rett gjennom et rom, langs en gulvlist eller garderobe m.m. Kan også brukes sammen med andre bekjempingstiltak, f.eks. for å holde kiselgur på plass rundt en seng.

Tapen er 35 mm bred og 10 meter lang. Tapens lim har god viskositet (klebeevne) ved romtemperatur +/- 10 °C. Produktet har god klebeevne på både harde og myke overflater. Sterkt lim som gjør at også store insekter fester seg, noe som gjør tapen velegnet for både veggdyr, pelsbiller og kakerlakker.

 

Slik bruker du Insekttape universal

Det er enkelt og raskt å montere tapen:

  1. Velg et sted å beskytte som skal skjermes av, eller bruk tapen til å stenge av et sted som er angrepet av skadedyr.
  2. Unngå å påføre tapen på absorberende, sensitive, fuktige eller støvete overflater. Rengjør alltid underlaget før påføring. 
  3. Påfør tapen ved å rulle ut en bit tape og feste den til underlaget. Når tapen er på plass, presser du lett over tapens beskyttelsesfilm for å sikre at den sitter godt mot underlaget. Fjern deretter beskyttelsesfilmen fra oversiden av tapen.
  4. Når tapen er på plass, er den effektiv i ca. 8 uker. Støv og andre partikler kan imidlertid redusere tapens funksjon over tid. Derfor anbefales det å rengjøre rommet ekstra ofte under bruk for å maksimere limets holdbarhet.
  5. Vær oppmerksom på at tapen ikke bør sitte på over lengre tid, da den kan misfarge underlaget. Eventuelle limrester kan fjernes med white spirit.

OBS! Tapen kan skade følsomme materialer (f.eks. tapet). Trefibre eller fibre fra tepper kan sette seg fast i tapen og påvirke underlaget negativt. Test først på et lite, skjult område at tapen ikke skader underlaget.

Tapen er ikke farlig for barn eller kjæledyr, men limet kan være vanskelig å få bort fra hår eller pels. Derfor anbefales det at små barn og kjæledyr ikke oppholder seg på stedet der tapen er påført.

1 stk. insekttape universal 10 m Biobasis® (mål: 35 mm x 10 m)
Anmeldelser
Verifisert kjøper
Relaterte produkter
Copyright © 2024 Stick AB
To top