Natria® Ferramol mot snegler 1 kg / 300 m2

Hurtigvoksende middel mot snegler som beskytter 200 til 400 kvm i opp til 4 uker

Natria Ferramol jernfosfat er et Ecocert-sertifisert bekjempingsmiddel mot mordersnegler. Natria Ferramol er vannresistent pellets som sneglene spiser. Overskuddet brytes naturlig ned og blir til plantenæring. Jernfosfat er:

  • Hurtigvirkende og effektivt middel
  • Beskytter i opp til 4 uker, vannresistent
  • Skånsomt mot miljø og andre dyr

Slik fungerer det

Sneglene lokkes til å spise middelet som bl.a. inneholder gjær og poteter. Middelet inneholder jernfosfat som gir sneglene en falsk metthetsfølelse, og etterhvert sulter de ihjel.

Produktet er i vannresistent pelletsform som inneholder helt naturlige ingredienser. Jernfosfat forekommer naturlig i jorden, og eventuelt overskudd fra bekjemping brytes ned til plantenæring.

1 kg rekker til behandling mot snegler i et område på ca. 200 til 400 kvm, og virker mot sneglene i ca. 4 uker. Virker mot alle typer snegler som er bløtdyr, f.eks. mordersnegler (brunskogsnegl) og nettkjølsnegl.

Aktiv ingrediens: Jernfosfat 16,2 g/kg. Produsent: Bayer Garden. 

Slik gjør du

  1. Strø rundt planter, spesielt der sneglene er observert (ikke strø på bladverk til spiselige planter)
  2. Gjenta behandling hver fjerde uke
  3. Ettersom sneglen vil ta seg tilbake til hulen sin etter middelet er spist, så slipper du å se eller plages av døde snegler i hagen

 Tips: Oppnå bedre effekt ved å beskytte produktet mot å løses opp i regn, eller spises opp av andre dyr, ved å bruke f.eks. SnegelbarerDette produktet er dessverre ikke i vår katalog for øyeblikket.

Til butikk hjemmeside »

Sitemap »
Copyright © 2024 Stick AB
To top