Provoke® Pro - lokkemiddel for mus

Spesialtilpasset lokkemiddel for mus som er både giftfritt og hypoallergent
Provoke® Pro - lokkemiddel for mus
kr 99
Kjøp
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Ikke tilgjengelig
Produktinfo
Dokumenter
Pakking

Provoke® Professional Gel er et giftfritt lokkemiddel spesielt utviklet for å effektivt lokke mus til feller og musegiftstasjoner:

  • Populært blant profesjonelle brukere
  • Giftfritt og hypoallergent
  • Brukervennlig og konsentrert gelé

Slik fungerer det

Lokkemiddelet i Provoke er spesielt utviklet for å effektivt trekke til seg mus. En liten mengde gelé lokker mus til feller eller giftstasjoner, uten slit og søl.

Provoke gelé har lenge vært førstehåndsvalget blant profesjonelle verden over for å lokke mus. Produktet er giftfritt og hypoallergent, som innebærer at det kan brukes der andre lokkemidler ikke kan brukes pga. risiko for allergi.

Provoke lokkemat kan brukes i alle typer musefeller og giftstasjoner. 

Slik gjør du

Den praktiske klemflasken med skrukork gjør at du enkelt påfører noen få dråper av lokkemiddelet på tiltenkt sted. Når du vil fjerne lokkematen, så trengs ingen spesielle tiltak siden produktet er giftfritt - det er bare tørke det bort med f.eks. husholdningspapir. 

 Tips: Tenk på å bruke hansker når du håndterer feller eller giftstasjoner, slik unngår du å etterlate menneskelige duftspor som kan skremme bort mus.

1 stk. Provoke® Professional Gel for mus, 56 g
Anmeldelser
Produktet ser ut til å fungere bra, har brukt det i noen år. Fellene ser ut til å tiltrekke seg mus mer effektivt med Provoke. Prisen er foreløpig best på Stick.se, så jeg benyttet anledningen til å "bunkere".
Mine forsøk på å fange musene gikk ikke bra, men med dette middelet gikk musene i fella den første natten og den andre natten, ser veldig bra ut for fremtiden. Kommer til å kjøpe igjen når denne flasken går tom, men det tar en stund fordi den er ganske dyr.
Verifisert kjøper
Relaterte produkter
Copyright © 2024 Stick AB
To top