Insektfelle LED-elektrisk 80 m2

Kraftfull Zapper med LED-teknologi mot mygg og andre insekter
Insektfelle LED-elektrisk 80 m2
kr 1 250
Insektfelle LED-elektrisk 80 m2 Insektfelle Zapper mood
Kjøp
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Ikke tilgjengelig
Produktinfo
Dokumenter
Pakking

Insektfelle LED-elektrisk 80 m2 fra Swissinno® lokker, dreper og fanger mygg og andre flygende insekter. Insektfellen er en såkalt elektrisk Zapper med følgende fordeler:

  • Kraftfull og stort dekningsområde på ca. 80 m2
  • Lang levetid og energisparende med LED
  • Høy sikkerhetsstandard og hygienisk håndtering 

Slik fungerer det

Ultrafiolett lys fra kraftig LED-pære lokker inn mygg, fluer, knott og andre flygende insekter i maskinen. Når insektene kommer i kontakt med det elektrifiserte gitteret inni maskinen, så dør de umiddelbart av et kraftig elektrisk støt. Fangsten samles i en hygienisk fangstbeholder i bunnen av insektfellen, som er enkel å ta ut og tømme/rengjøre ved behov.

Passer bra for bruk i hjemmet (f.eks. i kjøkken, stue, soverom), i restauranter, kontor eller typiske steder hvor man vil slippe insekter.

UV-LED-pæren er energisparende - ca. 50 % mindre strømforbruk sammenlignet med en tradisjonell UV-pære. LED-teknologien har i tillegg betydelig lengre holdbarhet (ca. 10 000 timer) sammenlignet med vanlige UV-lamper som bør byttes årlig for opprettholdt effekt.

Insektfellen oppfyller høye krav til sikkerhet for brukere og barn. Designen som holder CE-standard, blant annet med et ytre beskyttelsesgitter, reduserer risikoen for at noen skal komme i kontakt med fellens strømførende deler. 

Slik gjør du

For best resultat bør fellen henges fritt på veggen, helst motstående et vindu. Helst på en høye fra 120 til 200 cm, dels for at barn og husdyr ikke skal nå fellen, men også for å passe insektenes flyhøyde.

La fellen være påslått døgnet rundt ved bruk. Spesielt om natten bør fellen være i gang ettersom UV-lyset har en ekstra sterk tiltrekningskraft når omgivelsene er mørkere.

Tøm fangstbeholderen og rengjør fellen fortløpende, helst ukevis for å slippe at døde insekter samles på feil sted i fellen. Praktisk børste for rengjøring av elektrisk gitter medfølger. 

Strøm: 220-240 V, 50 Hz, 25 W (direkte i stikkontakt)
Pæretype: 2x 12 W LED (levetid ca. 10 000 timer)
Spenning gitter: 1800 V  


 Sikkerhet: Plasseres alltid slik at barn eller husdyr ikke kommer i kontakt med insektfellen. La ikke produktet komme i kontakt med vann. Trekk alltid støpselet ut fra stikkontakten ved rengjøring eller håndtering av produktet. 


 

1 stk. Insektfelle LED-elektrisk 80 m2 (inkl. kontakt og rengjøringsbørste)
Relaterte produkter
Copyright © 2024 Stick AB
To top