InsektNIX® kiselgur 100 g

Naturlig og profesjonelt bekjempingsmiddel mot maur og kryp
InsektNIX® kiselgur 100 g
kr 179
Kjøp
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Ikke tilgjengelig
Produktinfo
Dokumenter
Pakking

InsektNIX er lett å bruke og helt ufarlig for mennesker og husdyr. Når InsektNIX har fått virke en stund, er det bare å støvsuge opp restene av pulveret. Noen av fordelene med InsektNIX:

  • Toppvalg blant profesjonelle brukere
  • Rent naturprodukt (100 % kiselgur)
  • Bekjemper maur, biller og andre kryp

Slik fungerer det

InsektNIX er godkjent for innendørsbruk for bekjempelse av sølvkre, maur, saksedyr og andre kryp.

Produktet er et rent naturprodukt som består av 100 % fossilt steinmel, kiselgur. På et mikroskopisk nivå ligner steinmelet på hvasse krystaller som skader insektenes hudskjelett og/eller vokslag slik at insektet tørker ut. 

Kiselgur er luktfritt og ufarlig for mennesker og dyr. Dette gjør at det kan brukes overalt der du har insektproblemer i hjemmet. Effekten kommer allerede etter 12 til 96 timer, og varer i opptil 7 dager.

InsektNIX er et populært produkt blant profesjonelle skadedyrbekjempere, blant annet Anticimex, men kan også brukes av privatpersoner. Påføres enkelt med spesialtilpasset flaske med strøfunksjon i lokket.

Innhold: 200 gram kiselgur med den høyeste renhetsgraden, ukalsinert med et gjennomsnitts partikkelinnhold på maks 10 mikrometer (µm).

Se også Diatom-X Kiselgur 220 g.

Slik gjør du

  1. Bruk InsektNIX der hvor maur eller andre skadedyr er observert, og helst slik at maurstien krysser middelet eller alternativt langs lister og lignende.
  2. Sørg for at underlaget hvor du skal strø ut InsektNIX er tørt, ellers klumper middelet seg og minsket effekten midlertidig.
  3. Strø ut et tynt lag InsektNIX (tommelfingerregel: 10-20 g/m2).
  4. La middelet virke i ca. 7 dager.
  5. Støvsug eller kost opp eventuelt gjenværende middel ved behov etter bekjemping.
  6. Gjenta bekjemping ved behov.

Viktig produktinformasjon: Plantevernmiddel og biocider skal brukes med forsiktighet. Les alltid etiketten og produktinformasjonen før bruk.

1 stk. InsektNIX® 100 g
Relaterte produkter
Copyright © 2024 Stick AB
To top