Elektrisk rottefelle TheVault®

Kraftfull elektrisk felle med batteridrift eller rett i stikkontakten
Elektrisk rottefelle TheVault®
kr 599
TheVault® Elektrisk rottefelle Elektrisk rottefelle inside Elektrisk rottefelle box
Kjøp
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Ikke tilgjengelig
Produktinfo
Dokumenter
Pakking

TheVaults elektriske rottefelle er kraftfull og feller byttet raskt og humant. Den elektriske rottefellen er

  • Batteri- eller strømdrevet
  • Fangstindikatorkabel med lysdiode
  • Kraftfull med 7000V

Slik fungerer den​

Rotter lokkes til fellen med åte. Inne i fellen kommer byttet i kontakt med elektrisk ladede plater som gir elektrisk støt, og som effektivt dreper byttet på noen sekunder. For sikker avliving av store byttedyr, gir fellen sterke støt på hele 7000 volt gjentatte ganger i fem minutter.

Fellen bruker en 3-platers konstruksjon som gir bedre sikkerhet for brukeren, samtidig som det sikrer at byttet er i rett posisjon når elektriske støt utdeles.

En praktisk funksjon er at en indikatorkabel med lysdiode medfølger. Den gjør det mulig å på avstand se om fellen har fangst når fellen er plassert utilgjengelig.

Du kan bruke fellen med batteri eller koble den rett i veggkontakten 230V (innebygd batterieliminator og strømkabel medfølger).


 Viktig produktinformasjon​: Gå nøye igjennom bruksanvisningen før bruk. Produktet skal ikke brukes der barn eller husdyr kan komme i dets nærhet, og er kun beregnet for bruk innendørs. Batterier medfølger ikke.

OBS! Produktet egner seg ikke for små mus (f.eks. husmus), da de ofte er for små til å utløse fellen


 

Slik gjør du​

  1. Les nøye igjennom bruksanvisningen før bruk.
  2. Fellen krever 4 stk. D-batterier som ikke medfølger i forpakningen.
  3. Fellen åtes med f.eks. kattemat, fisk, peanøttsmør, bacon eller annen næringsmiddelbasert lokkemat som rotter/mus liker.
  4. Bruk gjerne et redskap når du setter opp fellen for å unngå at lukten din havner på fellen eller åtet, som kan gjøre at byttet unngår fellen. Plasser fellen innendørs, helst langs med en vegg ettersom det er der rotter ofte ferdes.
  5. Start/stopp produktet med på-/av-knappen. Fellen indikerer fangst med et grønt lys, slå da av fellen og tøm den, og start den på nytt.
  6. Fellen kan rengjøres med vann og oppvaskmiddel, men les instruksene nøye før du gjør dette. Sørg også for at fellen er 100 % tørr før den tas i bruk igjen 

Mål:

Høyde:128 mm
Lengde:276 mm
Åpning:82x87 mm


1 stk. TheVault® Elektrisk rottefelle. (OBS! Batterier medfølger ikke).
Relaterte produkter
Copyright © 2023 Stick AB
To top