Beskyttelsetunnel alu - A24

Spesialtilpasset beskyttelsetunnel for Goodnature A24
Beskyttelsetunnel alu - A24
kr 365
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
.
Ikke tilgjengelig
Produktinfo
Dokumenter
Pakking
  • Oppfyller krav til kunstig tunnel fra svenske Naturvårdverket
  • Beskytter dyr og mennesker mot skader
  • Svenskprodusert av værbestandig aluminium

Slik fungerer det

Beskyttelsetunnelen er spesialtilpasset for fangstredskapet Goodnature A24 og for å oppfylle det svenske Naturvårdesverkets krav til "kunstig tunnel" som kreves for bruk av fangstredskapet.

Tunnelen med spisse tagger nederst og en avstand fra bakken på 45 mm, gjør det vanskelig for dyr eller barn å få tak i deler i fellen som skulle kunne forårsake skader. Samtidig er tunnelens åpning tilstrekkelig stor for at rotter og mus kommer seg inn, og for at åtseldyr skal få tak i byttet som triller ned i bunne av tunnelen.

Hovedsakelig bruk av beskyttelsetunnelen er på steder som hustomter, lager, fjøs, under altaner og lignende. For offentlige steder med flerfamiliehus, parker, restauranter m.m. anbefaler vi en låsbar beskyttelseboks som gir mer beskyttelse av selve fangstredskapet.

Beskyttelsetunnelen er laget av aluminium som gjør den både robust og lett. Ettersom tunnelen er tilpasset etter formen på fangstredskapet er montering svært enkel, og kun en skrue kreves for å holde tunnelen på plass.

Slik gjør du

  1. Monter fangstredskapet slik at undersiden av monteringsenheten (oransje del med skruehull) er 13,5 cm ovenfor marken
  2. Plasser beskyttelsetunnelen rett under A24 og monter den fast ved å feste den mot underlaget med en skrue i det forhåndsborrede hullet helt nederst
  3. Fellen åtes og lades i henhold til produktets bruksanvisning
  4. Med jevne mellomrom skal det kontrolleres at beskyttelsetunnelen eller fangstredskapet ikke er utsatt for ytre påvirkninger
  5. Beskyttelsetunnelen monteres av når du skal rengjøre eller fjerne fangstredskapet

Produktmål:

Bredde: 70 mm Høyde: 165,5 mm Dybde: 98 mm Vekt: 0.1 kg1 stk. Beskyttelsetunnel alu - A24 (festeskrue for montering medfølger ikke)
Relaterte produkter
Copyright © 2020 Stick AB
To top